Vali Güner Uşak'ta yapılan toplantıya katıldı

Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ın Başkanlığında yapılan toplantıya Valimiz Hakan Yusuf Güner’in yanı sıra Uşak Valisi Seddar Yavuz, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantı öncesi açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı ve Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, ilk gündem maddesi olarak Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında Kasım ayında gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı’ndan sonra gelen ve Genel Sekreterlik tarafından değerlendirmesi tamamlanmış proje başvurularını ele alacaklarını belirterek, "Ayrıca 2015 yılı bütçe yetki devirlerini ve 2014 yılı insan kaynakları politikası raporunu ve ajansımızın ihtiyaçları doğrultusunda organizasyon şemasında yapılacak revizyonunu değerlendireceğiz. Son olarak program ilerleme raporları, iki toplantı arası önemli faaliyetleri ve Kasım Ayı Gelir-Gider Cetveli’ni görüşeceğiz. Toplantımızın Bölgemize ve Ülkemize hayırlı olması temennilerimle sözlerime son veriyor; katılım sağladığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bektaş’ın açıklamasının ardından gündemde bulunan konular görüşülerek karara bağlandı.

Editör: Haber Merkezi