Vali Güner Okulları Ziyaret Etti
Tüm yurtta olduğu gibi 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı ilimizde de başladı. Valimiz Hakan Yusuf Güner eğitim-öğretimin ilk gününde Kamil Miras Anadolu Lisesi, Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.
Müdür Başyardımcısı Mustafa Türk’in eşlik ettiği ziyaret sırasında okulların fiziki yapısını inceleyen ve daha sonra sınıflara girerek öğrencilerle bir süre sohbet eden Valimiz Hakan Yusuf Güner, öğrencilere kitap okumaları ve hedeflerinin daima yüksek olması gibi tavsiyelerde bulunarak, imkansız diye bir şey olmadığını ve hedefler doğrultusunda çok çalışılması gerektiğini belirtti.
Sınıflarda öğrencilere okullarına nereden ve nasıl geldiklerini, okullarıyla ve ulaşımları ile ilgili bir sıkıntılarının olup olmadığını soran Valimiz Hakan Yusuf Güner, öğrencilerin okullarından memnun olduklarını cevabını alması karşısında; “Bizler öğrencilerimizin eğitim ve öğretimini en iyi şeklide alması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu uğurda projelerimiz ve çalışmalarımız devam etmektedir. En kısa sürede de olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Afyonkarahisar’a geldiğim günden itibaren birçok çalışma ve faaliyetler de bulunduk. Az zamanda çok iyi mesafe aldık. İnanıyorum ki bu çalışmalar Türkiye çapındaki sınavlardaki başarılarıyla kendini gösterecektir. Bizlerin bu çabasına katkısı olan başta Milli Eğitim Müdürümüze, Öğretmelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”dedi.
Okul bahçesinde ve okul kantininde de incelemelerde bulunan Valimiz Hakan Yusuf Güner, daha sonra öğretmenler odasına giderek burada ki öğretmenlerle bir süre sohbet etti.
Okulun ilk günü nedeniyle okul kitaplarının dağıtıldığı spor salonuna da giden Vali Güner, kitaplarını teslim alan öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek okul ziyaretini tamamladı.
Editör: Haber Merkezi