Vali Güner, Halkın Yanında Olmaya Ediyor.

Çalışma programı içerisinde günlük proğramının yanı sıra birçok konuğunu  da makamında ağırlayan Valimiz Hakan Yusuf Güner, konuklarından ilgili oldukları sektör, alan ve konularda bilgiler alarak halkın nabzını tutmaya ve onların yanında olmaya devam ediyor.

 

        Valimiz Güner, gün içerisinde Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege ile 9 yaşında hafızlığını tamamlayan Muhammet Bilgici ve babası Ercan Bilgici'yi makamında kabul etti.

 

        Konuklarının ilgili oldukları konu ve alanlar hakkında bilgiler alan Valimiz Güner, Valilik kapısının bilhassa halkımızın faydasına olacak iş ve işlemlerde bulunanlar başta olmak üzere herkese açık olduğunu, bu anlamda her bilgiye, fikre ve görüşe açık olduğunu, bu doğrultuda Valilik imkanlarınca kendilerine destek olunacağını bildirdi.

Valimiz Hakan Yusuf Güner'in kendilerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkürlerini sunan konuklar Valimiz Hakan Yusuf Güner'in tam bir halkın Valisi olduğunu, bu anlamda da desteklerinden dolayı saygılarını sunduklarını belirttiler.

 

        Hafız Muhammet'i ziyaretine çok sevinen ve kendisini tebrik eden Valimiz Hakan Yusuf Güner tarafından küçük hafıza satranç takımı hediye edilirken, küçük hafız tarafından da Valimiz Güner'e Kuran-ı Kerim takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi