Vali Güner, Güvenevler Mahalle Muhtarına Ziyarette Bulundu
Söylediği sözlerle ve yaptığı icraatlar ile sürekli halkın yanında, halkın içerisinde olduğunu gösteren, halkın istek, talep ve önerilerini mahallinde dinleyen ve halktan biriymiş gibi davranan Valimiz Hakan Yusuf Güner, Güvenevler Mahalle Muhtarı Erdal Balıbey ve ihtiyar heyetini muhtarlık binasında ziyaret etti.
Ziyarette Osmangazi EDAŞ İl Müdürü Mehmet Ekici, işadamları Melih Yurter, Mehmet Çiftçi ve Şükrü Genelioğlu,Denge Gazetesinin Sahibi Dinçay Doğar, Güvenevler mahallesi ihtiyar heyeti üyeleri hazır bulundular.
Mahalle Muhtarı Erdal Balıbey ve hazır bulunanlar tarafından karşılanan Valimiz Hakan Yusuf Güner, muhtarlık binasına geçti. Burada karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulmasının ardından Mahalle Muhtarı Erdal Balıbey tarafından hazırlattırılan yer sofrasında Valimiz Hakan Yusuf Güner ve beraberindekiler yemek yediler.
Ziyaretin sonunda ziyaret ile alakalı bir değerlendirme yapan Valimiz Hakan Yusuf Güner; “Afyonkarahisar halkı gerçekten cömert, yedirmeyi ve yemeyi seviyor yani burada bunu gördük ibadetimizi, sohbetimizi yaptık ve bu durmadan çok mutlu oldum. Hayır hasenat sahiplerinin yaptıkları hayırları görmüş olduk, bilgi sahibi olduk, mahallemizi ziyaret etmiş olduk, muhtarımızla bir araya gelmiş olduk. Bizim için güzel bir beraberlik, güzel bir misafirlik oldu . Her ne kadar Vali olsak da sofralarına misafir olduk arkadaşlara. Dizimizi kırdık yer sofrasında yemek yedik. Çok güzel ve çok sıcak, samimi bir ortamdı. Çok mutlu oldum, katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum. Bütün vatandaşlarımıza bu kültürlerini geleneklerini devam ettirmelerini, geçmişinden ecdadından kopmamalarını sofralarını dua ile açıp dua ile kapatmalarını ve fakiri, fukarayı garibanı da gözetmelerini tavsiye ediyorum. Burada böyle bir birlikteliğe, böyle bir hayır ve hasenata şahit olduk ve çok mutlu oldum. Herkesi hayır ve hasenatta yarışmaya davet ediyorum. Çünkü bu alemde mahkeme nasıl kadıya mülk değilse, bu alemde kimseye mülk değildir. Kalıcı alem, ahretimiz, öbür dünyamız ahretimize sahip çıkabilmemiz için bu dünyada insanlara sahip çıkmamız lazım. İnsanlara el vermemiz lazım, elinden tutmamız lazım. Çünkü her şeyin sahibi Cenabı Allah diyorsak, her şeyi var eden Cenabı Allah diyorsak, Cenabı Allah’ın bize verdiği nimetleri toplumla kardeşçe bize uygun bir şekilde paylaşmamız lazım. Burada onu gördüm, ona şahit oldum. Bütün ilçelerimizi ziyaret ettik, bütün köy muhtarlarımızla tek tek tokalaştık, bütün sorunlarını dinledik ve kurumlara süre vererek bunların gereği için talimat verdik. İlerleyen zamanlarda da Belediye Başkanımızla birlikte hayır hasenat sahipleriyle de bir araya gelerek mahallelerimizde, insanlarımızın evlerine, fakirlerimizin sofralarına da hayır hasenat sahiplerinin sofralarına da inşallah misafir olacağız. Yani biz şunu söylüyoruz, biz devletin Valisiyiz ama aynı zamanda bu aziz milletimiz ve halkımızın Valisiyim. Bu ortamlar, bu birliktelikler bizi son derece mutlu ediyor. Ben bir kez daha Afyonkarahisar halkına, Afyonkarahisar’ın bu güzel şirin mahallesine bu göstermiş olduğu sıcak ev sahipliğinden dolayı, aynı zamanda hayır sahiplerine teşekkürlerimi iletiyorum, sağ olsunlar, hepsinden Allah razı olsun.”dedi.
Valimiz Hakan Yusuf Güner ziyaret sırasında bulunan kişilerle vedalaşarak ziyaretini tamamladı.
Editör: Haber Merkezi