Vali Güner'den 'Fitne Sahibi İki Ayaklı Şeytanlar' Çıkışı

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, katıldığı bir çalıştayda "Fitne sahibi iki ayaklı şeytanlar bu şehirde fitne yaratmak için kahpece söylemlerde bulunabilir" dedi.

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, katıldığı bir çalıştayda "Fitne sahibi iki ayaklı şeytanlar bu şehirde fitne yaratmak için kahpece söylemlerde bulunabilir" dedi. Güral Otel'de düzenlenen Afyon karahisar'> Afyon karahisar Kültür ve Turizm Çalıştayı Yıllık Değerlendirme Toplantısı, Vali Güner başkanlığında ilgili daire müdürlerinin katılımıyla yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan toplantıda Afyon karahisar'> Afyon karahisar tanıtım filmi gösterildi. Şehir plancısı Faruk Göksu 'nun Afyon karahisar'> Afyon karahisar Vizyon Rehberi Sunumu'nun ardından çalıştay paydaşı 9 kurum çalıştayda belirlenen görevler ve yapılması gereken etkinliklerle ilgili sunumlar yaptı. Sunumların ardından konuşan Vali Hakan Yusuf Güner, 2014 yılı Aralık ayında yapılan çalıştayın Başbakan Ahmet Davutoğlu 'nun talimatı ve önerileri doğrultusunda gerçekleştirildiğini hatırlattı. Afyon karahisar'> Afyon karahisar 'ın kültür ve turizminde gelişme sağlamak için valilik, belediye ve üniversitenin içinde yer aldığı bir birim oluşturduklarını aktaran Vali Güner, "Bu birim tarafından çalıştay düzenlendi. Bu çalıştayın ardından üniversitede bir toplantı gerçekleştirdik. Belediye başkanlığında da benzer bir toplantı yaptık. Bu toplantıların sonuçlarını halkımızla basınımızla paylaştık. Bugün de ilgili paydaşlarımızın kültür ve turizm bağlamında yaptığı çalışmaların anlatıldığı sunumları izledik" dedi.

 'FİTNE SAHİBİ İKİ AYAKLI ŞEYTANLAR'

 Vali Güner konuşmasının son bölümünde ise dikkat çekici sözler sarf etti. Hedef aldığı kişi ya da kişiler anlaşılamayan Vali Güner, şunları söyledi: "Fitne sahibi iki ayaklı şeytanlar bu şehirde fitne yaratmak için, insanları birbiriyle güven bunalımı yaratmak için mertçe, delikanlıca değil, kahpece söylemlerde, bazı rivayetlerde bulunabilir. Afyon karahisar'> Afyon karahisar Valiliği ardına kadar her zaman, herkese açık. 'Ben delikanlıyım, ben babayiğidim, benim söyleyecek sözüm var' diyen adam, yüreğine ve diline güveniyorsa her türlü şikayetini, dileğini bizimle paylaşabilir. Biz bundan sonra da bizi tanıyanların tanıdığı gibi mertçe, delikanlıca, dürüstçe, millet ve hizmet sevdası ile hizmet etmeye devam edeceğiz." Konuşmaların ardından Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından bölgedeki termal otellerde kalan misafirleri kentte gezdirmek için oluşturulan tur otobüsü incelendi. Vali Güner otobüsün koltuğuna oturarak sürücüsünden bilgi aldı

Editör: Haber Merkezi