Vali Güner, Berberler Odasına Taziyeye Gitti
Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, 13 üyesi trafik kazasında yaşamını yitiren Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası'na taziye ziyaretinde bulundu.
Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Ak Partili Burhanettin Çoban ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, 13 üyesini trafik kazasında kaybeden Berberler ve Kuaförler Odası'nı ziyaret etti. Oda Başkanı Ahmet Tan'a taziye dileklerini ileten Vali Hakan Yusuf Güner, "Vefat eden genç kardeşlerimize rahmet, ailelerine sabır diliyoruz. Benim çalıştığım yerlerde ilk tanıdığım kişiler, kasaplar, manavlar ve berberler olur. Bu meslek grupları her vatandaşın ihtiyaç duyduğu, hizmetini gördüğü, emek yoğun çalışan kardeşlerimizden oluşur" dedi.
Afyon'DA TRAFİK İÇİN DÜZENLEME
Afyonkarahisar'da trafikle ilgili düzenleme yapılacağını söyleyen Vali Güner, şöyle dedi:
"Trafik konusu geldiğim günden beri özel incelediğimiz bir konu. Trafikle ilgili şehir merkezi, ilçelerimiz ve merkezden geçen yollarla ilgili Emniyet Müdürlüğümüze bir çalışma yaptırıyoruz. Bu sadece ceza kesmeye, ceza yazmaya, 'Yasak kardeşim' demeye yönelik bir çalışma olmayacak. İçinde eğitim formasyonunu da barındıran, kaliteli işleri tanıtan bir proje olacak."
TALEP OLURSA KARŞILANIR
Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Vali Güner, trafik kazası hakkında, kazanın olduğu mahaldeki savcılar tarafından soruşturma başlatıldığını belirtti. Vali Güner, yaşamını yitiren berberlerin eşleri ve çocukları için yardım talebi olursa, Valilik olarak ihtiyaçları karşılamak için gayret göstereceklerini kaydetti.
Belediye Başkanı Çoban da, "13 berber kardeşimizin hayatını kaybetmesi, Afyonumuzu derinden yaralamıştır" dedi. Ziyaret, yaşamını yitirenler için okunan duayla sona erdi.
Editör: Haber Merkezi