Vali Güner Başmakçı Kaymakamı Eryiğit’i Makamında Kabul Etti.

Son yayınlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile ilimizde görevli Vali Yardımcıları ve Kaymakamların ilimizden ayrılmaları nedeniyle boşalan kadrolara yeni mülki idare amirler atandı. Söz konusu kararname kapsamında, Adıyaman Tut Kaymakamlığından ilimiz Başmakçı Kaymakamlığına atanan Hasan Hüseyin Eryiğit’i Valimiz Güner makamında kabul etti.

Ziyaret sırasında daha önceki görev yerlerinden ve öz geçmişinden bahseden Kaymakam Hasan Hüseyin Eryiğit, Afyonkarahisar’a atanmanın kendisi için büyük bir kazanım olduğunu belirtirken, Afyonkarahisar’da büyük bir başarı olduğunu, bu başarının bir parçası olmak için sabırsız olduğunu, bu anlamda da Sayın Valimizin desteğiyle Kaymakamlık görevini en iyi şekilde yerine getireceğini belirtti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar’da olağanüstü bir ahenk, birlik ve beraberlik ortamının olduğunu belirtirken, Afyonkarahisar’da tüm kurum, kuruluş, iş adamları ve sivil toplum örgütlerin Afyonkarahisar için ele ele verdiklerini, ortak payda doğrultusunda gönül birliği yapıldığını söyledi. Bu ortamın korunması ve devamlılığının sağlanması için Vali olarak elinden gelen gayretin fazlasını gösterdiklerini belirten Valimiz Güner, Afyonkarahisar’ın gelişimi ve değişimi için il merkezinin yanında ilçelere de büyük iş ve sorumluluk düştüğünü, Afyonkarahisar’ın ilçelerle bir bütünlük sağladığını, ancak bu şekilde gerçek başarının elde edileceğini söyledi. Başmakçı Kaymakamlığına atanan Hasan Hüseyin Eryiğit’in mevcut başarıyı artırarak devam ettireceğine inandığını söyleyen Valimiz Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar’ın ilklerin öncüsü olan ilçelerinden biri olan Başmakçı’ya her türlü desteğin verileceğini belirtti.

Valimiz Hakan Yusuf Güner’in Başmakçı Kaymakamlığına atanan Hasan Hüseyin Eryiğit hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunduğu ziyaret karşılıklı bilgi alış verişi yapılması ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi