Vali Güner, Afyonkarahisar Spor Kompleksinde İncelemelerde Bulundu

Valimiz Hakan Yusuf Güner, ilimize birçok spor dalında sayısız imkanlar sunacak olan ve ayrıca ilimizin gelişimi için önemli adımlar içerisinde bulunan ve yapımı son aşamaya gelen Afyonkarahisar Spor Kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ve ilçe Kaymakamlarının hazır bulunduğu incelemeler sırasında inşaat alanında çalışan işçilere kolay gelsin ve hayırlı işler temennisinde bulunan Valimiz Hakan Yusuf Güner, inşaatın son durumu ve inşaatın tamamlanma süresi hakkında bilgiler aldı.

İncelemeleri sırasında beraberinde gelen ilçe Kaymakamlarına, inşaatı devam eden Spor Kompleksinin ilimiz için önemine değinen Valimiz Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar’da son dönemlerde eğitim, kültür, turizm, sanat, ticaret, sanayi gibi alanlarda önemli girişimler ve gelişmeler yaşandığını vurgularken, bu alanların yanında Afyonkarahisar Spor Kompleksinin tamamlanmasıyla Afyonkarahisar’ın Spor alanında da önemli ve olumlu anlamda gelişmeler yaşanacağını, bu yönüyle böyle bir yatırımın ilimize kazandırılmasında büyük destek ve katkıları olan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kompleks içerisindeki bölümleri tek tek inceleyen Valimiz Hakan Yusuf Güner, stadyum içerisinde beraberinde bulunanlar ile fotoğraf çektirerek Spor Kompleksi alanındaki incelemelerini sonlandırdı.

Editör: Haber Merkezi