Vali Balkanlıoğlu Sümer İmam Hatip Ortaokulu Müdürü ve Öğrencilerini Makamında Kabul Etti.
Vali İrfan Balkanlıoğlu Kutlu Doğum haftası nedeniyle kendisini ziyarete gelen Sümer İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nuri Özçelik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Doğan Arslankaya ile öğrencilerini makamında kabul etti.
Ziyaret sırasında Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle gerçekleştirecekleri etkinlikler ile yapmış oldukları programlar hakkında Vali Balkanlıoğlu’na bilgiler veren Okul Müdürü Nuri Özçelik; “Sayın Valimizi “Kutlu Doğum Haftası” nedeniyle hazırlamış olduğumuz programlarımız hakkında bilgilendirmek, aynı zamanda bu akşam Rehberlik Araştırma Merkezinde gerçekleştireceğimiz Kutlu Doğum Haftası programına davet etmek üzere gelmiş bulunmaktayız. Valimizi ve tüm halkımızı değerli öğrencilerimizin hazırlamış oldukları programda görmekten büyük bir mutluluk duyacağız. Öğrencilerimizi ve bizleri kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Okul ve öğrencilerin almış oldukları eğitim hakkında bilgiler alan Vali Balkanlıoğlu ziyarete katılan öğrencilerle de bir süre sohbet ederek, “Kutlu Doğum Haftası’nın” Sevgili Peygamberimizin güzel ahlakını ve güzel yaşantısını tanımamız açısında son derece önemli olduğunu belirterek öğretmen ve öğrencilere eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diledi.
Editör: Haber Merkezi