Vali Balkanlıoğlu Sayın Prefabrik İnşaat'ı Ziyaret Etti
Vali İrfan Balkanlıoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde ticari faaliyetlerini sürdüren Sayın Prefabrik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sayın’ı işyerinde ziyaret etti.
Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı ve Çevre Şehircilik Müdürünün de katıldığı ziyaret sırasında Sayın Prefabrik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sayın, Valimiz İrfan Balkanlıoğlu ve değerli mesai arkadaşlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade ederek şirketin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Ziyaret sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu, Sayın Prefabrik İnşaat yönetim kurulu başkanının daveti üzerine bugün buradayız. Şirketin yeni fabrika binasının yönetim departmanı binasını gördük. Prefabrik yapı elemanları kendi ihtisas sahaları olduğu için bu binayı da bu şekilde yapmışlar. İnanılmaz güzellikte ve sağlamlıkta. Türkiye’nin birçok bölgesinde hızlı tren dahil, çok dayanıklı köprü geçişleri, büyük depolar, fabrika binaları süratle çözüme kavuşturuluyor. Afyonkarahisar’ın medarı iftarı bir kuruluş, bende kendilerini tebrik ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.
Ziyaretin sonunda Vali Balkanlıoğlu ve beraberindekiler firma yetkilileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Editör: Haber Merkezi