Vali Balkanlıoğlu, Dumlupınar Mahalle Muhtarını Makamında Kabul Etti.
 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Dumlupınar Mahalle Muhtarlığına seçilen Mesut Koyun resmen görevine başladığını arz etmek üzere Vali Balkanlıoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi.
Aza İsmail Sarıdere’nin hazır bulunduğu ziyaret sırasında Vali Balkanlıoğlu’na bilgiler veren ve Vali Balkanlıoğlu’nun talimatlarını beklediğini belirten Muhtar Koyun; “Afyonkarahisar’ımızın en büyük ve gözde mahallelerinden biri olan Dumlupınar Mahallesine muhtar seçilmek benim için onur ve gurur vericidir. Beni bu göreve layık gören tüm mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Bana olan güvenlerinin karşılığı olarak mahallem için elimden geleni yapacağım. Bu anlamda göreve başladığımızı Sayın Valimize arz etmek ve kendisinin mahallemizin daha güzel ve daha yaşanabilir bir ortam olması adına herhangi bir talimatının olup olmadığını sormaya geldik. Kendisi sağolsun bizleri makamında kabul etme nezaketi gösterdi. Kendisine şahsım ve muhtarlığımız adına çok teşekkür ederim.”dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Muhtar Koyun’a görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Balkanlıoğlu, Vali Konağının da Dumlupınar mahallesi içerisinde olduğunu hatırlatarak; “Dumlupınar mahallesi hem mahalle sakinleri, hem de ilimize gelen misafirlerimiz için büyük önem arz ediyor. Bu mahallenin güzel, temiz ve bakımlı olması ilimiz için büyük bir kazanım olacaktır. Muhtar Mesut Koyun’un Dumlupınar mahallesine yakışır bir şekilde muhtarlık yapacağına inanıyor, kendisine görevlerinde başarılar diliyorum. Ayrıca, Dumlupınar mahallesi sakinleri ile ilgilenmek, onlara her türlü iş ve işlemlerinde yardımcı olmak ve mahallemizin daha güzel ve huzurlu bir ortama kavuşması için Afyonkarahisar Valiliği olarak her türlü destekte bulunacağımızı belirtmek istiyorum.”dedi.
Ziyaret sırasında Dumlupınar Mahallesinin güzel bir görünüm kazanmasındaki desteklerinden dolayı Muhtar Kaya tarafından Vali Balkanlıoğlu’na çiçek takdim edildi.
Editör: Haber Merkezi