Üye Sayısı Düşen Türk Harb-iş Sen Afyon'dan gitti

Şube iken üye sayısının düşmesi nedeniyle il temsilciliğine dönüşen Türk Harb-İş Sendikası Afyonkarahisar İl Temsilciliği binası Eskişehir Şube Başkanı Şenol Yılmaz’ın katılımı ile dualarla açıldı.

Türk Harb-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Şenol Yılmaz, Türk Harb-İş Sendikasının tasarruflar politikası gereği Afyonkarahisar’da bir karar ile Şube misyonunu İl Temsilciliği seviyesinde çalışacağını söyledi. Yılmaz, “Ama esas olan, hedef olan, amaç olan Türk Harb-İş Sendikasının birliğine, beraberliğine ve bütünlüğüne Türk Harb-İş Sendikası Eskişehir Şubesi ile de entegre olmuş vaziyettedir. Artık 351 üyesi ile değil, tam 2 bin 480 üyeye ulaşmış büyük bir ilin temsilciliği misyonunu ve sorumluluğunu üstlenecek” dedi.

NİSPET VE İNAT BURADAYIZ

Sendikada siyasetin cüzide olsa bir köşesinde olduğunu kaydeden Yılmaz; “Genel Kurul 211 kabul oyu ile alınmış olan bu kararın biz 14 Ocak’ta 8 Ana Bakıma geldiğimizde hatta hayırlı, güzel finalde bir plaket ile arkadaşları uğurlama niyetinde geldiğimiz yerde maalesef bir takım üzücü olaylarda yaşadık bunlara sizlerde şahit oldunuz. Biz bugün buraya Afyonkarahisar İl Temsilciliğini açmaya, o gün daha Afyonkarahisar’a ayağımızı basmadan İş Veren Vekilleri ile randevu talebimizi dahi engelleyen 32 yıl bu kurumda çalıştığını iddia edip son 6 yılında da bu makamda profesyonel yöneticilik yapmış olmasına rağmen 8 Ana Bakımı Yemekhanesinde 240-250 üyenin huzurunda 25-26 yıl çalışmış arkadaşlarına onur ile o plaketleri verme görevini üstlenenlere biz vereceğimiz günde de almayıp protesto edenlere nispet ve inat buradayız” dedi.

“MÜCADELEMİZİ ORTAK YÜRÜTECEĞİZ”

Yılmaz, “Dolayısıyla ilk girişimizde her türlü kayıt, fotoğraf, video çekimi müsait olmasına rağmen adımımı attığım yerde ‘plaketleri nizamiyede verin’ diyenlere inat buradayız. Türk Harb-iş Sendikası 2 bin 480 rakamına ulaşmıştır. Güvenlik hariç Şube ile Türkiye genelinde temsil hakkını bulunduran bir Şube Başkanı olarak üzerimden kimliğim, cep telefonum alınarak o kapıdan içeriye sokulanlara, sokturanlara inat biz buradayız ve bu açılışı yapacağız. İnşallah bunlardan hem dersini almış, hem bunlardan ibretini almış yoğun çalışma hırsı ile bizlerle entegre olmuş büyüyen bir Afyonkarahisar olarak İl Temsilciliğimiz ile birlikte bundan sonra savunma sanayinin MSB, İç İşleri ve ANT alanlarında sendikal mücadelemizi bir, beraber ve ortak yürüteceğiz” diye konuştu.

ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN

Yılmaz sözlerine şöyle tamamladı; “Burada da sorumluluk Afyonkarahisar İl Temsilcisi sıfatı ile ve altında tüm Temsil Kurulları, Yürütme Kurulları, İzin Kurulu, Sınav Kurulu, Zarar Ziyan Tespit Kurulu sadece ve sadece tabelasının İl Temsilciği olduğu ama üstlendiği misyonun bir Şube sorumluluğu olacağı Yasin Öztürk’ün şahsında kendisi ile beraber çalışma ekibini oluşturan arkadaşlarımın da Allah Yar ve yardımcıları olsun. Şube Yönetim Kurulu oalarak her zaman bir ayağımız Eskişehir ise bir ayağımızda Afyonkarahisar taahhüdü ile sözü ile Eskişehir’de her zaman kimine göre kardeş, kimine göre ağabey ama genel anlamda bir şube başkanı olarak kapımızda, gönlümüzde Afyonkarahisar ile birlikte açılmış Burdur, Isparta ve Antalya bandına kadar her üyemize kapılarımız gönüllerimiz sonuna kadar açıktır.”

Editör: Haber Merkezi