Uydukent Kız Meslek’ten Milletvekili Özkal’a ziyaret
 
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Uydukent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri ve öğretmenlerini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırladı.
 
Uydukent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri ve öğretmenleri TBMM’de AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal’ı ziyaret etti. Meclis ve çalışmalarıyla ilgili Milletvekili Hatice Özkal’dan bilgi alan öğrenciler, Meclisi gezme fırsatı buldu. TBMM’nin 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında uçaklarla vurulan  bölümlerini de ziyaret eden öğrenciler, Türk tarihinin en büyük ihanetinin izlerini yerinde gördü. TBMM’nin Türk milletinin bağımsızlığının ve egemenliğinin simgesi olduğunu hatırlatan Milletvekili Özkal; öğrencilere, TBMM’ye yapılan saldırının aslında Türkiye’nin bağımsızlığına ve geleceğine yapıldığını anlattı.
Ziyaretin bir bölümünde izleyici bölümünden TBMM Genel Kurulu’nda devam eden çalışmaları da izleyen öğrenciler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaret sonrası öğle yemeklerini de Milletvekili Hatice Özkal’la birlikte yemek yiyen Afyonkarahisarlı öğrenciler, yemekte Özkal’la bol bol sohbet etti. Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin idealleri ve hedefleriyle ilgili bilgiler alan Milletvekili Özkal, öğrencilere hem üniversite sınavları hem de yerleştirme tercihleriyle ilgili tavsiyelerde bulundu. Kariyer planlamasında üniversite ve öğrenim görülecek bölümün önemine değinen Özkal, öğrencilerden eğitimlerine devam etmeyi planladıkları bölümleri öğrencilerle birlikte değerlendirdi.
Okulun sorunları ve ihtiyaçlarıyla ilgili bilgi de alan Milletvekili Hatice Özkal, Afyonkarahisar eğitim camiasını her zaman yakından takip ettiğini söyledi. Kendisinin de eğitimci olduğunu hatırlatan Milletvekili Özkal, öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını istedi. Ziyarete katılan öğrenci ve öğretmenler Milletvekili Özkal’ın öğretmenler gününü kutlarken; Milletvekili Özkal da, hem ziyarete katılan hem de Afyonkarahisar’daki tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü bir kez de Uydukent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi heyeti aracılığıyla kutladığını ifade etti.
 
Editör: Haber Merkezi