ÜNİYURT FİDANLIĞI

Her geçen gün bir yenisini haber yapıyoruz. Ahmet Nejdet Sezer Kampüsü içerisindeki tek yurt olan ÜNİYURT, Tema ile ortak bir Sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Sinanpaşa Kınık Köyünde yapılan ağaçlandırma etkinliğine Afyon Tema Temsilcisi Önder ÇELİK,  Üniyurt Halkla ilişkiler Uzmanı Şehriban KOLUAÇIK ve öğrenciler katılarak her yıl yaptıkları gibi 500 fidana can verdiler.

Orman Haftası olması sebebiyle 2. Geleneksel olarak düzenlenen Fidan Dikme etkinliğine öğrenciler tarafından ilgi büyüktü. Öğrenciler birçok fidanın toprağını elleriyle kazıyıp diktiler.

Köylülerin misafirperverliği gözlerden kaçmadı. Traktörleri ile fidanları taşıyıp öğrencilere her anlarında yardımcı olmak için seferberdiler.

Üniyurt her yıl yapılacak olan bu etkinliğe gönüllü olarak katılıp, öğrencilerinin sosyal açıdan farkında olmalarını sağlayacak.

Yurt Müdürü Uğur SARAÇ; “Biz sadece bugünü düşünmüyoruz, geleceğimize ışık tutacak öğrencilerimizin eğitimine bir nebze katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize… Yaptığımız her etkinlik eminim bir yeni sosyal sorumluluk projesini daha getirecek ve biz hep destek olup yanlarında olacağız” dedi. 

Editör: Haber Merkezi