ÜLKEMİ SEVİYORUM YERLİ CEP TELEFONU KULLANIYORUM

          Afyonkarahisar Belediyesi, Vestel işbirliği ile ‘Ülkemi Seviyorum, Yerli Cep Telefonu  Kullanıyorum’ kampanyası başlatıyor.
 
         Ülkemizde yerli cep telefonu kullanımını arttırmak amacıyla düzenlenen kampanya için tanıtım programı düzenlenecek.  Bu kampanya sayesinde üretim ve ihracatımıza katkısı olmayan cep telefonu gibi lüks tüketim malları ithalatının azaltılması ve milli bilinç konusunda farkındalık oluşturulacak. Cari açık problemi olan ve aynı zamanda gelişmekte olan ülkeler arasında yer alan Türkiye için her bir dövizin bile ne kadar önemli olduğu vurgulanacak.
 
          Afyonkarahisar Belediyesi, kampanya çerçevesinde mecbur kalınmadığı ve yerli muadili olduğu sürece bütün alanlarda yerli malı tercih edilmesi gerektiğinin bir vatandaşlık borcu olduğunu vurguluyor.
 
          31 Ocak 2017’de Korel Termal Otel’de saat 11.00’de düzenlenecek tanıtım töreninde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Vestel Firması yetkilileri, kampanya çerçevesinde yerli cep telefonunun önemi hakkında konuşma yapacaklar.
 
Editör: Haber Merkezi