“Türkiye’de en çok tercih edilen traktörüz”

Türk Traktör New Holland, Afyonkarahisar’da  düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’na stant açarak ürünlerini sergiliyor. Türk Traktör New Holland’da yer alıyor.  Türk Traktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, New Holland’ın Türk traktörü olduğunu ve Türkiye’de en çok tercih edilen traktör olduğunu söyledi.

Afyonkarahisar’da bu yıl dördüncüsü düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nın katılımcı firmaları arasında Türk Traktör New Holland’da yer alıyor.  Türk Traktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, Türk Traktör hakkında kurumsal bilgiler verdi.  Özdemir: “Bir kez daha fuar vesilesiyle Afyonkarahisar’da bu verimli ve bereketli topraklarda çiftçilerimizle birlikte olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. bildiğiniz gibi Türk traktör sektörün ilk firması, 1954 yılında kuruldu ve 60 yıldır çiftçimizin verimini artıracak, kazancını artıracak ve modern üretim tekniklerini kullanmasını sağlayacak traktör ve ekipmanları çiftçimize yüksek teknolojiyle, uygun ödeme koşullarıyla ve Türkiye’nin en büyük, en geniş, en deneyimli ve en güçlü satış ve satış sonrası teşkilatıyla çiftçilerimize sunuyoruz.bugün burada olmamızın nedeni çiftçilerimizin yeni traktör, yeni ekipman ve yeni iş makineleriyle tanışmasını sağlamak. Biz New Holland olarak Türkiye’de yıllardır en çok tercih edilen markayız, lider markayız. 8 yıldır üst üste pazarda her satılan iki traktörden bir tanesi New Holland markası ve Türk Traktör’den çıkıyor. Bunun da ayrı gururunu yaşıyoruz.” dedi.

“ÖDÜLLÜ TRAKTÖRÜMÜZÜ TÜM ÇİFTÇİLERİN GÖRMESİNİ İSTİYORUZ”

Özdemir, ödüllü bir traktör olan tt junior’dan da bahsederek, “60 yıllık birikimimizle, deneyimimizle çiftçimizin yanında olmaya, onların işini kolaylaştırmaya ve kazancını artıracak yüksek teknolojiyi sunmaya çalışıyoruz. bunun en büyük örneği de bu yıl Avrupa’da yılın traktörü seçilen tt junior. bu traktörümüz ölçüleri itibari ile ve motor seçenekleriyle, yüksek performansı, düşük ekonomiyle sunan ve ideal bağ ve bahçeler için biçilmiş kaftan. verimliliği artıran ve çok kısa dönüş çapına sahip olan o nedenle Avrupa’da yılın bağ ve bahçe traktörü seçilen ödüllü traktörümüz tt junior’ı da Afyonkarahisar’a getirdik. Bütün çiftçilerimizi ödüllü traktörümüzü görmek için fuarımıza bekliyorum” diye konuştu.

“DÜNYADAKİ BÜTÜN ÇİFTÇİLERE HİZMET VERİYORUZ”

Ardından Türk Traktör New Holland traktör ve iş makineleri Afyonkarahisar Bölge Temsilcisi İlhan Demirel konuştu. Demirel: “40 yılı aşkın olarak Türk çiftçilerimize hizmet etmekteyiz. Isparta, Afyon, Eskişehir ve İzmir Menemen olarak bir New Holland bayisiyiz. ben daha iyi hizmet etmek için iş makinalarının bayiliğini de aldık. satış, servis ve yedek güvencesi bizlerin sorumluluğundadır. şuanda indirimli satışlarımız devam ediyor. cumartesi ve pazar günü tüm çiftçilerimizi bekliyorum” dedi. Demirel sadece Türk çiftçisine değil dünya çiftçisine de hizmet sunduklarını ifade ederek şunları söyledi: “Ankara’da ve Adapazarı’nda ürettiğimiz traktörlerimiz dünyanın beş kıtasında 130’dan fazla ülkeye ihraç edilmektedir. Yani Amerika’da ki Kanada’da ki çiftçi ne kullanıyorsa Afyon’da ki Türkiye’deki çiftçilerimize de aynı teknolojiyi sunmanın gururunu yaşıyoruz.”

Editör: Haber Merkezi