Türkiye’de başına ödül konan ünlü Savcı Zekeriya Öz, yoğun korumada..

TÜRKİYE’de ‘Ergenekon Savcısı’ olarak adından söz ettiren ve yurt dışına kaçan ünlü Savcı Zekeriya Öz,beraberindekiler ile hafta sonu Belçika’da bir düğüne konuk oldu.
Belçika’nın Anvers kentinde yerleşik olarak Fetullahçı yapı içinde yer alan bir işadamı ile korumaları eşliğinde, ülkenin Flaman kesimi yerleşim birimlerinden birine yakın, bir Türk işadamına ait düğün salonuna geldiği belirtildi.  Kalabalık bir koruma ordusu ile düğün salonuna gelen savcı Zekeriya Öz’ü koruyanlar arasında, Belçika resmi  görevlisi polislerin de olması gözlerden kaçmadı.
Düğün salonu içinde boşaltılan bir bölüme oturan ve etrafı boş tutulan bir alanda oturup, düğünü izleyen Zekeriya Öz’ün Belçika’da olağanüstü bir koruma ordusu ile düğüne gitmesi vatandaşlar arasında konuşuluyor.
 YENİHABER BELÇİKA YAZDI
Ünlü Savcı Zekeriya Öz’ün Belçika’da olduğunu ve Belçika’da Fetullahçı yapı tarafından korunduğunu ilk yazan YeniHaber Belçika, Zekeriya Öz’ün düğüne gittiğini de okurları ile paylaşan ilk gazete oldu.
Zekeriya Öz’ü gören ve gördüklerini söylemekten çekinen vatandaşlarımız,’ Maalesef Belçika’da cirit atıyorlar. Belçika’da bu gruba sahip çıkıyor’diyerek,büyük üzüntü içinde olduklarını söylüyorlar.

Kaynak:http://yenihaber.be/turkiyede-basina-odul-konan-unlu-savci-zekeriya-oz-yogun-korumada/49932/

 
Editör: Haber Merkezi