Türkiye Çiçekçiler Federasyonu’ndan Vali Güner’e Nezaket Ziyareti.

        Ulusça kazanılmış olan Büyük Zaferin kutlanmasına başladığımız şu günlerde il dışından misafir ve ziyaretçiler ilimize gelmeye başlamış olup, hafta boyunca etkinliklere katılacak olan veya Zafer Haftası etkinliklerine destek olacak kişileri Valimiz Hakan Yusuf Güner makamında kabul etmeye devam ediyor.

Zafer Haftası etkinlikleri boyunca hemen her yıl olduğu gibi bu yılda destekte bulunacak Türkiye Çiçekçiler Federasyonu Onursal Başkanı Mehmet Emin Tok, İzmir Çiçekçiler Dernek Başkanı Adem Sargı ve Yönetim Kurulu üyeleri Valimiz Hakan Yusuf Güner’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette Türkiye Çiçekçiler Federasyonu Onursal Başkanı Mehmet Emin Tok, her yıl olduğu gibi bu yılda hafta boyunca yapacakları etkinlikler hakkında Valimiz Hakan Yusuf Güner’e bilgiler verdi. Ayrıca sıcak karşılamalarından dolayı Valimiz Güner’e teşekkürlerini arz eden Tok ve beraberindekiler, çiçek üretici ve esnafı olarak şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla andıklarını belirtirken Zafer Haftasının ülkemiz adına hayırlı geçmesi temennisinde bulundular.

        Ziyaretlerinden çok memnun olduğunu ve her yıl yapılan Zafer Haftası etkinliklerine desteklerinden dolayı teşekkür eden Valimiz Hakan Yusuf Güner; “Şehitlerimizin kanıyla sulanan ilimiz topraklarında böylesine şanlı ve kutlu bir zaferin 93. yılını kutlamanın onur ve gururunu duyuyoruz. Afyonkarahisar ve ülkemiz için milat hükmünde olan Büyük Zafer kutlamaları boyunca yanımızda olan tüm katılımcılara şimdiden teşekkür ediyorum. Bu anlamda daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda çiçekleriyle programları renklendirecek olan tüm kardeşlerimize Türkiye Çiçekçiler Federasyonu Onursal Başkanı Mehmet Emin Tok’un şahsında teşekkürlerimi iletiyorum.”dedi.

Editör: Haber Merkezi