TOPTAŞ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Geçtiğimiz aylarda Kerkük Türkmenlerine 15 tır malzeme ile ziyarete  giden CHP Heyetinde bulunan Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş’a Irak Türkmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahmut Kasapoğlu ve yönetimi ziyarete geldi.

Irak Türkmenlerine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Irak Türkmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği  Başkanı Mahmut Kasapoğlu; “ CHP olarak bizlerin yanında oldunuz. Binlerce Kerkük Türkmen’i kardeşlerimize sahip çıktınız ve sahip çıkmaya devam ediyorsunuz. Milletvekilimiz olarak her zaman bizlerin sorunlarını dile getirdiniz ve çözmek için çabalar gösterdiniz. Kerkük’te kamplarımıza ziyarete gelerek sahipsiz olmadığımızı gösterdiniz.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Ahmet Toptaş; “ Kerkük’te Türkmen kardeşlerimiz yalnız değildir. AKP Hükümeti sizleri unutsa da Milletimiz hep yanınızda olacaktır. Gelecek günlerde çadır ,giyecek ve yiyecek yardımlarımızı ulaştırmaya devam edeceğiz. CHP imkanları yettiği sürece hep yanınızda olacaktır” Dedi.

Ziyarette Milletvekili Ahmet Toptaş’a teşekkür plaketi ve Irak Türkmenlerine ait bayrak takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi