TOPTAŞ: ÖĞRETMENLER AYDINLIK GELECEĞİN İNŞASININ MİMARLARIDIR.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle yayınladığı mesajda; "Öğretmenlerimizin tüm sıkıntılarına rağmen aydın nesiller yetiştirmektedirler."dedi.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili  ve İçişleri Komisyonu Üyesi  Ahmet Toptaş Öğretmenler günü nedeniyle yayınladığı mesajda; “Öğretmenlerimizin tüm sıkıntılarına rağmen aydın nesiller yetiştirmektedirler.” dedi

CHP’li Toptaş; ” öğretmenlerin, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda bireyler yetiştirilmesinde önemli rol üstlendiklerini belirtti. Mustafa Kemal Atatürk’ün ”Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır” sözlerini hatırlatan Toptaş, ”Aklı hür, fikri hür, vicdanı hür nesillerin yetişmesinde öğretmenlerimizin gösterdiği özveri ve uğraş sonucunda, ülkemiz laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti olarak sonsuza kadar yaşayacaktır. Bugün çocuklarımızın yetişmesinde, onların geleceğinin şekillenmesinde çok önemli rolü bulunan toplumun manevi mimarları sevgili öğretmenlerimizin günüdür. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Yıllardır atama bekleyen öğretmenlerimizin ve  AKP iktidarının eğitimi siyasallaştırması sonucu mağdur olan Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Bir çok zorluklara rağmen aydınlık geleceğin inşasının mimarları olan öğretmenlerimizin gününü kutluyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi