TİYATROCULARIMIZ ÇEVRE BİLİNCİ AŞILIYOR

Geçen yıl İstanbul'da sergiledikleri oyunla İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden özel davet alan Belediye Şehir Tiyatrosu oyuncuları, büyük ilgi gören Çevre Müfettişleri oyununu İstanbul'da iki ayrı kültür merkezinde daha sahneledi.

       

Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas'ın yazıp yönettiği oyun, geçen yıl İstanbul'da; Güngören Erdem Beyazıt, Eyüp Yeşilpınar ve Bakırköy Cem Karaca kültür merkezlerinde sahnelenmiş ve büyük ilgi görmüştü. İlkokul ve okul öncesi çağındaki çocuklara çevre bilincini, elektrik-su tasarrufunu, yeşilin ve doğanın korunmasını amaçlayan oyunların sonunda yaklaşık 10 bin çocuğa fidan dağıtılmıştı.

 

Oyuna gösterilen ilgi üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden özel davet alan Belediye Şehir Tiyatrosu oyuncuları, bir kez daha Çevre Müfettişleri oyununu sahnelemek için İstanbul'a gitti. 19 Aralık Cuma günü Şile Kadın ve Toplum Kültür Merkezi'nde, 20 Aralık Cumartesi günü Hadımköy Kültür Merkezi'nde sahne alan oyuncularımız, yine oyun sonunda bin öğrenciye fidan dağıttı.

 

Hasan H. Elmas'ın da rol aldığı oyunda, Belediye Şehir Tiyatrosu oyuncuları; Yusuf Agunsoy, Nedim Saru, Ceren Gürlek, Cansu Üstündağ ve Dilara Horoz sahne aldı. Ocak ayında bir kez daha İstanbul'a gidecek olan ekibimiz, 24 Ocak 2015 Cumartesi Ümraniye Atakent Kültür Merkezi'nde, 25 Ocak 2015 Pazar günü Bağcılar Kültür Merkezi'nde oyunu sahneleyecek

Editör: Haber Merkezi