Temayül Yoklamasında Delegeler Tarlacı’yı Yalnız Bırakmadı

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından milletvekili aday adaylarına yönelik teşkilat yoklaması Fuar Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Oy kullanacak olan teşkilat üyeleri temayül listesinde ismi olan 21 aday adayı arasından 5 ismi işaretledi. Aday Adayları arasında bulunan Adalet Bakanı Eski Özel Kalem Müdürü Mustafa Tarlacı yoğun ilgi gördü

 

10 Şubat’ta başlayan milletvekili aday adayı başvurularının 20 Şubat’ta sona ermesiyle birlikte dün teşkilat yoklaması gerçekleşti. Fuar Düğün Salonu’nda yapılan temayüle teşkilat üyeleri yoğun ilgi gösterdi. 21 aday adayı içerisinde 5 ismin belirleneceği bir teşkilat yoklamasında 3 bin 200 civarında teşkilat mensubu oy kullandı. Temayüle gelen teşkilat üyelerinden Ada Adayı Mustafa Tarlacı’ya yoğun ilgi vardı. Teşkilat üyelerinin özellikle yanına gelerek hayırlı olmasını diledikleri Tarlacı üyelerle birlikte fotoğraf çektirdi.

 

Afyonkarahisar’a Hayırlı Olsun

 

Temayül sonrasında açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Mustafa Tarlacı, “Merkezden ve ilçelerimizden temayüle gelerek oy kullanan tüm AK Parti Teşkilat üyelerine teşekkür ederim. Teşkilatların en doğru ve en güzel kararı verdiklerine eminim. 7 Haziran 2015 seçimleri halkın yeniden demokrasi yeniden AK Parti diyeceği bir seçim olacaktır. İnşallah bu seçimler bu millete Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında zulme ve haksızlığa dur diyecekleri ve dünyaya en güzel mesajı verecekleri bir seçim olacaktır. Herkes için bu seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” dedi.

Editör: Haber Merkezi