Tarlacı: Görevimiz ne olursa olsun, kapımız daima açık

 

AK Parti Afyonkarahisar Miletvekili Aday Adayı Mustafa Tarlacı, Afyonkarahisar'a hizmet etmekten her zaman onur duyduğunu ifade etti. Gerek belediye başkanlığı görevinde, gereksede Ankara'daki görevlerinde amacının her zaman hizmet olduğunun altını çizen Tarlacı, "Hangi görevde olursak olalım, kapımız daima açık olacaktır" dedi.

 

Adalet Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevinden istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı olan Mustafa Tarlacı, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde teşkilat mensupları ve Afyonkarahisarlıların gösterdiği yakın ilgiye teşekkür etti.

 

Beraber Yürüdük

 

Amacının Afyonkarahisar'a hizmet etmek olduğunu vurgulayan Tarlacı, "Değerli hemşerilerim, teşkilatımızın kıymetli mensupları hangi görevde olursak olalım, hizmet etmekten onur duyduğumuz bu kutlu ve hak davada milletvekili aday adayı olarak çalışmalara başladık. Her zaman teşkilatlarımızla birlikte çalıştık, irtibatımızı kesmedik hep beraber yürüdük." dedi.

 

Kapımız Hep Açık Kalacak

 

Gerek belediye başkanlığı görevinde gerekse de Ankara’daki görevlerinde amacının her zaman hizmet olduğunu belirten Tarlacı, "Amacımız hep hizmet oldu. Daima öyle olacaktır. Her zaman kapımızın sizlere açık olduğunu biliyorsunuz, ne görevde olursak olalım bu kapı hep açık kalacaktır. Bu birikim ve deneyimimizle Afyonkarahisar’a milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum. Rabbim hayırlı ise nasip etsin." diye konuştu.

 

Görevimiz Afyonkarahisar'a Hizmet

 

Afyonkarahisar'ın AK Parti döneminde en güzel hizmetleri aldığını ve almaya da devam edeceğini kaydeden Tarlacı şöyle konuştu:

"Afyonkarahisar bölgemizin ticaret ve turizm merkezlerinden biri olmuştur, şimdi ele ele bunu uluslar arası boyuta taşımalıyız. Hep birlikte büyük usta Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, büyük düşünüp büyük işler yapmaya devam edeceğiz ve bunu birlikte başaracağız inşallah. Bu vesile ile Bu kutlu ve hak davaya hizmete eden il ve ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, belde başkanı ve yönetimlerine, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimlerine, mahalle ve köy temsilcilerimize, belediye başkanı ve meclis üyelerine, il genel meclisi başkan ve üyelerine, muhtarlarımıza ve bu davaya gönül vermiş tüm hemşerilerimize ayrı ayrı şükranlarımı sunarım. Ayrıca temayül yoklamasında şahsıma gösterdikleri yakın ilgi, alaka ve desteğe de teşekkür ederim. Afyonkarahisar’a hizmet görevimizdir ve bundan onur duymaktayız. Mevla her şeyin hayırlısını nasip eylesin. Selam ve saygılarımla"

Editör: Haber Merkezi