Şuhut CHP'nin iftar programı 

Cumhuriyet Halk Partisi Şuhut İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftara yaklaşık 1000 kişi katıldı. İftarda CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ile CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan da konuşma yaptı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Şuhut İlçe Başkanlığı, iftar yemeği düzenleyerek halkla buluştu. Şuhut'ta düzenlenen iftara yaklaşık 1000 kişi katılırken CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ile CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan da iftarda konuşma yaptı. Konuşmalarda ülkemizin birlik ve beraberliğinin önemine dikkat çekildi. 
İftardan önce Şuhut'taki Atatürk Evi'ni de ziyaret eden CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, buradaki ziyaretçi defterine şu satırlardı yazdı:
"Ulu Önder; senin ilkelerinle büyüdük. Kurmuş olduğun Cumhuriyet değerlerine sonsuza kadar sahip çıkacağız. Ülkemizin geçmiş olduğu bu karanlık günleri sizin azminizle, bize gösterdiğiniz ışıkla aydınlığa kavuşturacağımızın sözünü veriyor, sizin anılarınız önünde saygıyla eğiliyoruz."
Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktası olan Kocatepe'yi de ziyaret eden CHP heyeti, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ndeki çocukların da gönlünü aldı. 
Editör: Haber Merkezi