SÖZLER YERİNE GELİYOR…
Sandıklı Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Çöl, personel ve işçilerin biriken maaşlarını muhtemelen bugün kısmen ödemeye başlıyor…
Borcun tamamı ödenmese de, çalışanlar nefes alacak, yüzleri gülecek...
Muhtemelen ay sonunda tekrar bir ödeme daha yapılacak ve kısa süre sonra belediyenin çalışanlara borcu sıfırlanmış olacak..
Ki, Başkan Mustafa Çöl, “İlk önce çalışanların alın terini öderiz. Diğer borçları inceler ve önem derecesine göre sıraya koyar ödemeye başlarız..” demişti..
Koltuğa oturalı 15 gün oldu. Buna rağmen, çalışanlara “can suyu” vermeye başladı..
*********   
Hayırsever işadamı Murat Cem Turan’ın büyük katkılarıyla yapılan Meslek Yüksek Okulu dün törenle açıldı.
Açılış programını her kim yaptıysa: okulun yapımında emeği geçenlerin tümüne plaket verilmesini sağladığı için tebrik etmek gerekir..
Sandıklı’ya önümüzdeki dönem fakülte açılmasına vesile olacak bu eseri kazandıran başta Murat Cem Turan olmak üzere emeği geçenlere bizde teşekkür ederiz…
Sandıklı’ya yapılan bu hayırlı yatırımın, siyasete alet edilmemiş olmasından dolayı, hayırsever işadamına ayrıca teşekkür ederiz..
**********  
Dünkü yazıma 120 den fazla yorum gelmişti..
Editör, yorum kuralına uymayanların tümünü silmiş..
Neden onaylanmadı diye kafa tutmaya çalışan kimliksiz kabadayılara duyurulur..
Biz, yazarken nasıl kimliğimizle yazıyorsak, yorum yapanlarında yürekleri varsa sahte isim kullanmadan gerçek kimlikleriyle yazması beklenirken, aynı IP’den değişik isimlerle yazanları da ikaz etmiş olalım..
Bu moralle bu kadar yazılır..
Hoşakalın..
 
 
Editör: Haber Merkezi