SORUNLU ÇEMBERLER KİTABI TANITILDI

Kültürel yayınlara desteğini sürdüren Afyonkarahisar Belediyesi'nin katkılarıyla AKÜ Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel tarafından hazırlanan 'Sorunlu Çemberler' isimli kitap yayınlandı. Güral Termal Otel'de tanıtımı yapılan kitap, özgün içeriği ve baskı kalitesiyle büyük beğeni topladı.

 

                Yoğun katılımın olduğu tanıtım programında, kitabıyla ilgili değerlendirmede bulunan AKÜ Öğretim Görevlisi Türker Göksel, 'Sorunlu Çemberler' ismini verdiği kitabın, bir kitap olmaktan ziyade uzun soluklu bir proje olduğunu söyledi. Kitabın, Spor Kompleksi Projesi'ni ve Afyonkarahisar Belediyesi tarafından profesyonel anlamda kurulan basketbol ve voleybol takımlarını desteklemek amacıyla hazırlandığını kaydeden Türker Göksel, kitapta eski adıyla Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde yer alan takımların bütün idari ve teknik sorumlularıyla yapılan söyleşiler yer aldığını söyledi.

 

                GÖKSEL, BAŞKAN ÇOBAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

 

                Söyleşilerin, AKÜ'de okuyan öğrencileri tarafından yapıldığını aktaran Göksel, söyleşileri kitap haline getirme düşüncesini ilk olarak Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'la paylaştığını belirterek; "Sağolsun sayın başkanımız bu düşüncemize olumlu yanıt verdi. Neticede, ilimizin tanıtımına da katkı sağlayacağına inandığımız kitabımız, bir kültür yayını olarak Afyonkarahisar Belediyesi tarafından basıldı" dedi. Kitabın Türkiye genelinde geniş bir kitleye dağıtılacağını ifade eden Göksel, desteklerinden dolayı Başkan Çoban ile birlikte, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yönetici ve çalışanlarına teşekkür etti.

 

                KİTAP TANITIMA KATKI SAĞLAYACAK

 

                Türker Göksel ve öğrencilerinin çok güzel bir çalışma ortaya koyduklarını belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise şunları söyledi: "Türker hocamız, öğrencileri ile birlikte, eski adıyla Türkiye Basketbol 1. Ligi'ndeki 16 takımın yetkilileri ve teknik ekibiyle çok güzel söyleşiler yapmış. Biz de bu söyleşilerin kitap haline getirilip basımını yaparak bu çalışmaya katkı sağladık. Ülkemizdeki, başta basketbol kulüpleri olmak üzere tüm spor kulüplerine, ilimizle ilgili tanıtıcı yayınlarla birlikte bu kitabı göndereceğiz. Böylelikle ilimizin tanıtımını da sağlamış olacağız. Hem bu yönüyle hem de emeklerinden dolayı hocamızı ve öğrencilerini tebrik ediyor, çalışmalarının devamını diliyorum"

 

                ULUSAL DEĞİL, ULUSLARARASI TANITIM

 

                Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ise, kültürel yayınlara desteğini sürdüren Afyonkarahisar Belediyesi'ni ve kitabın yazarı Türker Göksel'i tebrik etti. İlimizin tanıtımına katkı sağlayan her proje destek verdiğini kaydeden Vali Hakan Yusuf Güner de Afyonkarahisar'ın son yıllarda sportif yönüyle de ön plana çıktığını kaydetti. Fenerbahçe, Olimpiyakos, Marsilya ve Antalyaspor'un katılımıyla düzenlenen Afyon Futbol Fest Futbol Turnuvası'nın, ilimizin tanıtımına çok büyük katkı sağladığını dile getiren Vali Güner, "Bir zamanlar, bakanlarımızın, milletvekillerimizin planladığı bu turizm konseptininin sadece 50 yaşındaki termale ihtiyaç duyan insanlara değil, spor alanındaki insanlara da yaygınlaşmasını ve Afyon'un ulusal değil, uluslararası düzeyde tanıtılmasını arzu ediyoruz" dedi.

 

                Konuşmalarından ardından AKÜ Öğretim Görevlisi Türker Göksel'in imzaladığı kitapların dağıtımı yapıldı.

Editör: Haber Merkezi