SIVACI “HÜKÜMETLERİMİZ EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYOR”

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, seçim ziyaretleri kapsamında meslektaşları ile Şuhut ilçesine bağlı belde ve köylerini ziyaret etti. Sıvacı, hükümetin eğitime verdiği önemi anlatarak her öğrenciye tablet bilgisayar verildiğini anlattı.

 

7 Haziran genel seçimleri öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam eden Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, ziyaretlerine Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) başladı. İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yardımcı Doçent Doktor Abdullah Damar’ı ziyaret eden Sıvacı, Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksekokulu Müdürü Doçent Doktor Yücel Ocak'ı da makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Sıvacı, “Spor insanların dinç kalmalarını sağlayan bir daldır. Hocalarımız burada öğretmen öğrencileriyle birlikte hem gerekli olan sporu yapıyor hem de eğitim veriyorlar” dedi. Sıvacı’nın bir sonraki durağı ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesi oldu. Hastane Genel Sekreteri Dr. Fikret Başkan’ı ziyaret edip meslektaşları ile görüşen Sıvacı genel seçimlerde destek istedi. Sıvacı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine de bir ziyarette bulundu. Hastane Başhekimi Diş Dr. Mehmet Tetik ile görüşen Sıvacı Tetik’ten brifing aldı. Hastanenin son durumunu anlatan Tetik, ek binaya ihtiyaçları olduğunu kaydetti.

 

SINIFLARIMIZDA AKILLI TAHTALAR VAR

Afyonkarahisar merkez ziyaretlerinin yanı sıra Şuhut’ta da seçim çalışması yapan Milletvekili adayı Sıvacı ve Av. Ali Özkaya, Karaadilli, Atlıhisar ve Anayurt’u ziyaret etti. Ders kitaplarının devlet tarafından ücretsiz verildiğini, bununla birlikte öğrencilere tablet verildiğini ve sınıflarda akıllı tahta olduğunu söyleyen Sıvacı, “Burslar geçmişteki rakamlara oranla çok iyi seviyelere geldi” diyen Sıvacı sözlerini, “kitap için dünya kadar para ediyorduk. Ama bugün devlet bunları ücretsiz bir şekilde veriyor. AK Parti'nin kıymetini bilmeliyiz. AK Parti sadece bunları vermiyor bunun yanı sıra her sınıfa akıllı tahta ile birlikte her öğrenciye tablet bilgisayarda veriyor” diyerek tamamladı. Yapılan konuşmaların ardından Milletvekili adayları ziyaretlerine devam etti. Milletvekili adaylarını ziyaretlerin de il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanı Ahmet Çelikkanat ve yönetimi, il genel meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. 

Editör: Haber Merkezi