Sevim: “Sinanpaşa Ovası’nda MHP’ye büyük ilgi var.”

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim Sinanpaşa ilçesini ziyaret etti

Sinanpaşa’da büyük ilgi gören Sevim, “Milli birliğimizin devam etmesi için MHP’ye her zamankinden fazla ihtiyaç var. Türk Milleti gerçekleri gördü. 1 Kasım MHP’nin iktidar günü olacak” dedi

Seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren MHP Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim Sinanpaşa ilçesini ziyaret etti. İlçede büyük ilgi gören Sevim, 1 Kasım seçimlernide MHP’ye destek verilmesini istedi.

AKP KAOSTAN BESLENİYOR

AKP’nin Türkiye’nin kaos ortamına sürüklenmesinden memnun olduğunu ifade eden Sevim, “Biz olmazsak Türkiye batar yalanlarıyla milleti oyalayan AKP’nin artık sonu gelmiştir. 1 Kasım seçimleri AKP’nin son seçimi olacaktır. 7 Haziran seçim sonuçlarını kabullenemeyen ve hemen akabinde erken seçim startı veren AKP CHP ve MHP’ye suçu yüklemek için elinden geleni yaptı. CHP’yi tam 35 gün oyaladıktan sonra MHP’yi 10 gün oyalam istediler. Ancak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu oyuna izin vermemiştir” dedi.

KOALİSYONA HAYIR DEDİLER

AKP’nin her fırsatta koalisyon kurmak istediğini ancak MHP’nin buna karşı çıktığı yalanını ortaya attığını kaydeden Sevim, “Koalisyon görüşmeleri için Ahmet Davutoğlu Genel Başkanımız Bahçeli’ye geldiğinde 2 teklif sunmuştur. Bunlar AKP’nin azınlık hükümeti ve erken seçim hükümetidir. MHP 4 yıllık koalisyon teklifinde bulunmuştur. İşine gelmeyen AKP yan çizdikten sonra MHP koalisyon istemiyor yalanına sarıldı. Ancak Millet her şeyi görüyor. AKP’ye sandıkta dersini verecektir” dedi.

KÖYLÜMÜZ PERİŞAN VAZİYETTE

Türkiye’nin ekonomik olarak çöküntü yaşadığını söyleyen Sevim, “Şimdi köylümüzle bire bir görüşüyoruz. Halinden memnun olan 1 tane çiftçimizi göremiyoruz. Sadece çiftçimiz değil; Memurumuz, öğrencilerimiz, esnafımız hepsi sıkıntı yaşıyor. Bu sorunlar 7 Haziran sonrası değil son 5 yılın genelinde böyleydi. AKP milleti fakirleştirip 1 torba kömüre, 1 poşet makarnaya muhtaç ediyor. Ama zengin servetine servet katmaya devam ediyor. Bu düzen 1 Kasım’da sona erecektir” dedi.

SOSYAL YARDIMLAR KESİLMEYECEK

AKP’nin biz gidersek sosyal yardımlar kesilecek yalanına sarıldığını ifade eden Sevim, “Halen her ne ad altında olursa olsun taşıdığı şartlar itibariyle sosyal yardım ve destek alan hiçbir vatandaşımızın aldığı yardım ve destek kesilmeyecek iktidarımızda da devam edecektir” dedi.

AİLELER DESTEKLENECEK

Türk aile yapısının korunması için özel çalışmalar yürüteceklerini söyleyen Sevim, “Her ailenin en az bir ferdine iş imkânı sağlanacak, iş sağlanana kadar ve ailenin muhtaçlık durumuna göre en çok asgari ücretin yarısı kadar yaklaşık 700 TL olmak üzere “Aile Desteği” ödeme programı başlatılarak ailelere sosyal koruma uygulaması yapılacaktır. Bu ödemenin öncelikle ev hanımlarına yapılması esas olacaktır” dedi.

MAAŞLAR ARTIRILACAK

Yaşlı maaşlarında ciddi artış sağlanacağını ifade eden Sevim, “65 yaşını doldurmuş, muhtaç durumdaki kişilere ödenen aylık, 300 liraya yükseltilecektir.  Yaşlısına bakmakla yükümlü olan muhtaç durumdaki ailelere yaşlısını koruyup kollaması ve onun her türlü fiziki, ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarını karşılaması için “sosyal bakım yardımı” ödemesi yapılacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi