Bu Vatan Bizlere Şehit Ve Gazilerimizin En Kutsal Emanetidir.
İstiklal Mücadelemizin Başkomutanı olan Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi Tarafından, milletimizin şükran ve minnetlerinin ifadesi olarak Gazilik unvanının verilişinin 93.cü yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız.
Bu tarih aynı zamanda Şehit ve Gazilerimize duyduğumuz minnet ve saygının göstergesidir.
Vatanımızın bağımsızlığını ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına cepheden cepheye koşan, bu uğurda şehit olmayı göze alan, ülkemizin her karış toprağında terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, Şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyoruz.
Türk Milleti var olduğu günden bu yana, ülkesine, milli ve manevi değerlerine, birlik ve beraberliğine yönelen Tehditlere karşı canı pahasına mücadele etmiştir. Uğruna Büyük bedeller ödenerek kazanılan bu vatan bizlere şehit ve gazilerimizin en kutsal emanetidir.
Şehit ve Gazilerimizin yakınları Aziz Milletimize tevdi edilmiş en kıymetli emanetlerdir. Vatanseverlikleri, cesaretleri ve unutulmaz hizmetleriyle örnek aldığımız gazilerimize hak ettikleri saygı ve hürmeti göstermek, sorunlarıyla yakından ilgilenmek toplum olarak en büyük sorumluluğumuzdur. Başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Aziz şehitlerimizi rahmetle, hayatta olan gazi ve malullerimizi de minnet sevgi ve saygıyla selamlıyor, Aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler
Haydar SERDAROĞLU
 AFYONKARAHİSAR İGM ÜYESİ
Editör: Haber Merkezi