Şenel: “Teşkilatın sesi, Ankara’ya ulaşacak”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.  Geçtiğimiz cumartesi gecesi Bolvadin’de düzenlenen Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anma gecesine katılan Fazıl Şenel, Milli Görüş’ün lideri Merhum Erbakan Hoca’yı anmanın görevleri olduğunu belirterek, duygu dolu gecede anıları tazeleme imkanı bulduklarını söyledi.

(Dün (bugün) Afyonkarahisar’da yapılan AK Parti teşkilatlarına yönelik temayül yoklaması oylamasına da katılan Fazıl Şenel tüm partililerin sıcak ilgisiyle karşılandı. AK Parti’nin tüm aday adayları ile selamlaşıp, kucaklaşan Fazıl Şenel, böylesine saygılı, seviyeli bir hizmet yarışına vesile olmalarından dolayı tüm aday adaylarına teşekkür etti. AK Parti’ye olan yoğun ilginin milletin gönlündeki seçim sonucunu da bugünden ortaya koyduğuna dikkat çeken Şenel, “BU yarışa katkı sağlayan başta merkez ilçe ve diğer ilçe teşkilatlarımıza, İl Başkanlığımıza, partimizin en alttan en üst seviyeye kadar emeği geçen tüm gönül dostlarımıza, oy kullanarak partinin ve ülkenin geleceğinde inisiyatif üstlenen tüm AK Partililere şükran duygularını dile getirdi.

Temayül oylamasının tabanın görüşlerini tavana iletmek açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Fazıl Şenel, “Tüm bu detaylar eşliğinde AK Parti yönetimimiz en doğru listeyi, sıralamayı yaparak Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin karşısına çıkacaktır. Teşkilatın sesi, Ankara’ya ulaşacak. Biz de üzerimize düşün görev ne olursa olsun Yeni Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  

Editör: Haber Merkezi