Şenel: “Hizmetkarlığa adayız.”

 AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel, “Memleketimizin ve davamızın her kademesinde, hangi görev olursa olsun biz hizmetkarlığa talibiz” dedi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ederek, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı olan Fazıl Şenel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörlüğü’ne yeniden atanan Prof. Dr. Mustafa Solak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şenel, Rektör Solak’a ikinci 4 yıllık döneminde başarılar diledi. Rektör Solak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, milletvekilliği aday adaylığı sürecinde Şenel’e başarılar diledi. Rektör Solak ayrıca üniversite bünyesinde gerçekleştirmeyi planladıkları güneş enerjisinden elektrik üretme projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, kendilerine destek vereceğini ifade eden Şenel’le birlikte önümüzdeki hafta detaylı bir çalışma yapacaklarını sözlerine ekledi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin Afyonkarahisar’ın en önemli varlıklarından birisi olduğunu belirten Şenel ise AKÜ’nün gelişimi konusunda üzerlerine düşen tüm görevleri geçmişte yerine getirdikleri gibi, bundan sonra da her türlü göreve hazır olduklarını bildirdi.

Hem kamu kurumlarıyla, hem sivil toplum kuruluşlarıyla hem de toplumun tüm kesimleriyle diyalog halinde olmaya özel önem verdiklerini belirten AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel, “Biz memleketimiz olan Afyonkarahisar’ın ve davamız olan AK Parti’nin hizmetkarıyız. Bu kelimeyi özellikle kullanıyoruz. Görev yerimiz, konumumuz ne olursa olsun bu fark etmez. Bürokraside ya da siyasette memleketimize ve davamıza katkı sağlayabilmek adına nerede görev verilirse orada olmaya çalışacağız. Takdir Mevla’nın karar önce parti teşkilatlarımızın sonra halkımızındır” dedi

 

Editör: Haber Merkezi