Şenel: “Hep Afyonkarahisar’ı yaşadık”

 AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel’in seçim çalışmaları kapsamındaki gezi ve ziyaretleri devam ediyor.

Geçmişten bu yana bulduğu her fırsatta Afyonkarahisarda olmaya, hemşehrileri ve yakınları ile hemhal olmaya özen gösterdiğini belirten AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel, “Seçim çalışmalarımızı tempo düşürmeden sürdürüyoruz. Bu kapsamda şehrimizin esnafını, tanınan simalarını, dostlarımızı ziyaret etmeye çalışıyoruz” dedi. Ziyaretleri sırasında gördüğü ilgi ve alakadan son derece memnun olduğunu belirten Şenel, “Aile dostlarımız, esnaf kardeşlerimiz, komşularımız, akrabalarımız, hasılı kelam Afyonkarahisar’ın her köşesi tanıdığımız, bildiğimiz isimlerle dolu. Çok şükür ki bugün selam verip girdiğimiz hemen her yerde yakın bir ilgi ve muhabbetle karşılanıyoruz. Hemşehrilerimizin bu yakın ilgisinden dolayı son derece bahtiyarız” dedi.

Afyonkarahisarlılar’ın AK Parti’yi bağrına bastığı gibi AK Parti davasının inananlarını da bağrına bastığını belirten Fazıl Şenel, “AK Parti iktidarlarının, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti Hükümetlerinin izini, damgasını şehrimizin her yanında görmek mümkün. Biz öğrenim yıllarımızda ve sonrasındaki bürokratlık hayatımızda Afyonkarahisar dışında olsak da hep Afyonkarahisar’la yaşadık. Merhum şair hemşehrimiz Osman Attila’nın Herkes bizi Ankara’larda sanır, Afyon’da bir dam çökse yüreğim parçalanır mısralarında olduğu gibi hep Afyonkarahisar’la ilgiliydik. Şimdi bu ilgimizin olumlu sonuçlarını görmekten son derece mutluyum” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel, görevi ne olursa olsun, Afyonkarahisarlılar’la birlikte olmaya, Afyonkarahisar’a hizmet etmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi