Şenel: “Derdimiz taş üstüne taş koymak”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel’in seçim çalışmaları kapsamındaki gezi ve ziyaretleri devam ediyor.

Bürokrasinin ardından, siyaset alanında da Afyonkarahisar’a ve AK Parti Davası’na hizmet amacıyla göreve talip olduğunu belirten AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel, ziyaretleri sırasında gördüğü yakın ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Afyonkarahisar’ın ticari ve sosyal yaşamında etkili olan isimlerle bir araya geldiği gibi, esnaf ve hemşehri ziyaretlerini de sürdüren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Fazıl Şenel, şehrin değişik bölgelerinde ziyaretlerde bulundu.  Hemşehrileri ve yakınları ile hemhal olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel, “Seçim çalışmalarımızı tüm hızıyla  sürdürüyoruz. Bu kapsamda şehrimizin esnafını, eşrafını, tanınan simalarını, dostlarımızı, her kesimden hemşehrilerimizi ziyaret etmeye çalışıyoruz” dedi. Ziyaretleri sırasında gördüğü ilgi ve alakadan son derece memnun olduğunu belirten Şenel, “AK Parti’yi yıllardır bağrına basan hemşehrilerimiz, bugün de bizleri bağrına basmaktadır. Çok şükür ki bugün selam verip girdiğimiz hemen her yerde yakın bir ilgi ve muhabbetle karşılanıyoruz. Hemşehrilerimizin hem AK Parti davamıza, hem de şahsımıza gösterdiği bu yakın ilgisinden dolayı son derece mutluyuz” dedi.

Afyonkarahisarlılar’ın AK Parti’ye kurulduğu günden itibaren itimat ettiğini, güvendiğini ve yetki verdiğini hatırlatan Fazıl Şenel, “AK Parti iktidarlarının, AK Partili siyasetçilerimizin, bu davanın isimsiz kahramanlarının, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti Hükümetlerinin izini, damgasını şehrimizin ve ilimizin her yanında görmek mümkün. Biz de bu hizmetlerin üzerine yenilerini eklemek, taş üstüne taş koyabilmek için göreve talip olduk. Rabbimizden memleketimiz ve kendimiz için hayırlı olanı diliyoruz. Konumumuz, görevimiz ne olursa olsun, hizmet sevdamızda değişin bir şey olmayacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi