SELÇUKLU MAHALLESİ PARKINDA SONA GELİNDİ          

            Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın seçim vaatlerinden Selçuklu Mahallesi'nde içerisinde kaykay ve paten pistinin bulunduğu parkta sona gelindi.

 

            Geçen hafta açılışı yapılarak hizmete giren Macera Parkı'ndan sonra bir diğer seçim vaadi olan "Selçuklu Mahallesi Kaykay ve Paten Pisti Park Projesi" de tamamlanma aşamasına geldi.

 

            Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın "Yeşil Afyon" başlığıyla vaat ettiği projede, geçen yıl yapılan ağaçlandırma ve peyzaj düzenlemelerinin ardından kaykay ve paten pisti, basketbol sahası, oturma alanları ve çocuk oyun alanları da tamamlandı.

 

            10 bin 150 metrekare alan üzerine kurulan parkta, ağaçlandırma çalışmalarında yetişmiş ağaçlar kullanıldı. Antalya Karayolu üzerindeki ormanlık alandan ağaç sökme ve dikme makinesiyle sökülen yetişmiş 30 ağaç, yaklaşık 10 kilometrelik mesafeden getirilerek park alanına dikildi.

 

            Farklı şekillerde 8 rampadan oluşan kaykay ve paten pisti ise 600 metrekare alana kuruldu. Projeye dahil olarak parkın hemen yan tarafında oluşturulan basketbol sahası da kullanıma hazır hale getirildi. Oturma alanlarıyla çocuk oyun alanları da tamamlanan park, tartan pistli yürüyüş yolu ve bazı düzenlemelerin ardından kısa bir süre sonra hizmete girecek.

 

            Bölgeye ayrı bir güzellik katan parkta, çocuklarıyla birlikte vakit geçirmeye başlayan aileler, memnuniyetlerini dile getiriyor.

Editör: Haber Merkezi