Şekerbank ile Afyon ESOB arasında kredi protokolü imzalandı…

Esnafın mahalle kültürü ve toplumsal değerlerin devamlılığındaki rolüne vurgu yapan Şekerbank Perakende Bankacılık Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, 450 bine yakın esnafı kucaklayan bir banka olarak Şekerbank’ın 2013 yılında başlattığı “Kapımız Esnafa Açık” platformu kapsamında her ayın 15’ini ‘Esnaf Günü’ ilan ettiklerini belirterek, “Esnafımızın kapısı hep açık kalsın diye tüm kamuoyuna bir çağrıda bulunuyoruz; her ayın 15’inde mahallenizin esnafından alışveriş yapın, diyoruz”dedi.

Şekerbank, tarafından güncel banka faiz oranlarının da altında, daha uygun ve esnek ödeme koşulları ile 60 aya varan vade seçeneği ile 4 ay ödemesiz veya 3 aylık taksitler halinde Birliğe bağlı Odalara kayıtlı esnaf ve sanatkârların kullanabilecekleri bir kredi protokolü imzalandı. Kredi protokolü Şekerbank adına Perakende Bankacılık Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk ileAfyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği adına Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konakarasında imzalandı. ‘Kapımız Esnafa Açık’ platformu ile tüketiciler her ayın 15’inde esnaftan alışveriş yapmaya yönlendirilerek esnafın iş hacminin artması ve böylece kapılarının hep ‘açık’ kalması, üretimin ve beraberinde ülke ekonomisinin canlanmasına katkı sağlanması hedefleniyor.

Gökhan Ertürk, “Her ayın 15’ini Türkiye çapında ‘Esnaf Günü’ ilan ediyoruz.”

 

Esnafın, mahalle kültürü ve toplumsal değerlerin devamlılığındaki önemli rolüne işaret eden Şekerbank Perakende Bankacılık Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, “450 bine yakın esnafı kucaklayan bir banka olarak, esnafımızın kapısı hep açık kalsın diye tüm kamuoyuna bir çağrıda bulunuyoruz; her ayın 15’inde mahallenizin esnafından alışveriş yapın diyoruz.

 

Şekerbank’ın esnafa desteğine imzalanan protokol ile dikkat çeken Ertürk: “Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile yine bugün imzaladığımız Kapımız Esnafa Açık platformu kapsamında Esnaf ve Sanatkar Odaları Protokolü ile işletmelere, 4 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli 60 aya varan vadelerle finansman desteği ve POS ile ilgili çeşitli avantajlar sunuyoruz. Yol arkadaşı olarak gördüğümüz Afyon esnafına kapımız sonuna kadar açık.” dedi.

 

Abdülkadir Konak: “Esnaf ve sanatkarlara yapılan destek ekonomiye can katacaktır.”

 

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak ise protokol töreninde yaptığı konuşmada, ekonominin can damarı olan esnaf ve sanatkârlarımıza yapılacak her türlü desteğin, ülke ekonomisine ivme kazandıracağını, ekonominin canlanmasına ve istihdama katkı olarak geri döneceğini söyleyerek, Şekerbank Genel Müdür yardımcısı Gökhan Ertürk’e teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi