‘ŞEHİTLER GECESİ’ BASIN AÇIKLAMASI
 
Şehit en büyük aşık  , Şehadet en büyük aşktır.Rabbim Şehadet şerbetinden içmemizi nasip etsin.
 
Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Olarak Afyon’da yaşayan genç kardeşlerimizin tanıması , halkımızın bilmesi açısından ,  İslam Dünyası‘nda,  İslam uğruna verdikleri mücadele ile ekol haline dönüşen şehit ve liderleri anacağımız bir program düzenleyeceğiz.
 
İsmini  ‘ŞEHİTLER GECESİ ’  koyduk.
 
Şehadet denilince Ortadoğu’nun şehit mücahitlerinden Ahmet Yasin’i unutmak mümkün müdür . Filistin, Kudüs ve Mescidi Aksa davasının mimarı olan Ahmet Yasin. Boynundan aşağısı felç olmasına karşın, mücadelesinden bir an bile ayrı kalmayan , bir adım dahi geri durmayan ve ümmetin suskunluğunu sana şikayet ediyorum yarabbi ! diyerek ümmete kalkın , dirilin ve direnin diyen Şehit Ahmet Yasin de , 65 yaşında kahpe bir İsrail füzesi ile şehadet şerbetini içmiştir. Mavi Marmara şehitlerinin hepsi ayrı ayrı değerlidir bizim için. Fakat Şehit Furkan ayrı bir değerlidir. Şehit Furkan’ın not defterinde çıkan “Acaba annem mi daha güzel yoksa şehadet mi” notu, onun şehitliği ne kadar arzuladığının bir göstergesidir. Yine Şehit Furkan’ın cemaatle kılmadığı bir sabah namazının olmadığı bilgisi, aslında şehitliğin koşullarını bize gayet güzel  göstermektedir. Milli Görüş olarak, bugüne kadar bünyesinden birçok şehit vermiş olmanın tatlı hüzün ve mutluluğunu bir arada yaşıyoruz. Akıncılar teşkilatımızdan Metin Yüksel ve yaklaşık elli arkadaşı, teşkilatımızdan Ali Soylu Ağabeyimiz, merhume eşleri ve evlatları, öte yandan Şehit Genel Başkanımız Adnan Demirtürk ve yardımcıları Talha Özcan Eyüpoğlu, Ahmet Zahit Turhan Beyler,
 
 Susurluk Araştırma Komisyonu üyesi Milletvekili Bedri İncetahtacı Ağabeyimizi de şüpheli bir trafik kazasında şehit verdik. İstanbul’un Fethi kutlamalarına her yıl katılan, Erbakan hocamızın yakın dostu Afganistan Devlet Başkanı Burhaneddin Rabbani, 2011 şubatında yani şehadet ayında bir bombalı saldırı sonucu evinde şehit edilmiştir. Yine Adını zikretmeyi unuttuğumuz nice şehitlerimiz teşkilatımızın yüz akı olarak önümüzü aydınlatmakta, verdiğimiz bu cihad mücadelesinde aşkımızı şevkimizi artırmaktadırlar.
 
Şehit Halis Özdemir'i , Şehit Fethi Sekin’i  bu millet unutmayacak.
 
Fırat Kalkanı Harekatı  kapsamında, terör örgütü DEAŞ'ın bombalı araçla yaptığı saldırıda şehit olan  uzman çavuş Olcay'ın, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesindeki ailesine acı haber  ulaştığında. İki oğlu da asker olan baba kapıda yetkilileri görünce, "Fatih mi Ferhat  mı şehit oldu" diye sordu. Ateş düştüğü yeri yakar.
 
Peygamberlikten sonra gelen en büyük rütbelerden birisi şehitlik rütbesidir.
 
Şehitler Gecesi’nde, Tüm Dünyadan şehitlerimizi anlatacağız.
4 mart 2017 Cumartesi akşam saat 20.00 de Afyon Lisesi Konferans Salonunda
Afyon’da İlki gerçekleşecek programa Tüm gençlerimizi ,Tüm halkımızı , Tüm basın camiasını ve Hanım kardeşlerimizi davet ediyoruz.
 
 
Din, iman, vatan, millet, bayrak ve namus gibi mukaddes değerler uğruna Allah yolunda canını feda eden şehitlerimizi , aynı uğurda savaşa katılıp şehit olmayı arzuladığı halde sağ olarak geri dönen Gazilerimizi unutmayacağız.
 
 
Her karış toprağı, şehit kanlarıyla sulanmış bu vatan için, ecdadımız yüz binlerce şehit vermiştir. Mehmetler, Hasanlar, Yahya Çavuşlar, Seyit Ömerler, Nine Hatunlar ve adını burada sayamadığımız binlerce kahraman evladı, üzerlerine düşen görevlerini hakkıyla ifa ederek bu vatan uğruna şehit olmuşlardır. İmandan kaynaklanan “ölürsem şehit, kalırsam gazi” ruhuyla bu vatanı müdafaa etmişler. Tüm Şehitlerin Mekanı Cennettir İnşallah.
 
Şehitler Gecesi Programına Tüm Halkımızı Bekliyoruz.
 
 
Editör: Haber Merkezi