ŞEHİT MEHMET DAMA İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU
 
                Afyonkarahisar Belediyesi tarafından, geçen hafta Cizre'de terör örgütü PKK mensuplarınca bomba yüklü kamyonla düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Mehmet Dama'nın Fatih Mahallesi'ndeki baba evinde mevlid-i şerif okutuldu.
 
                Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen mevlid- şerif programına, şehit ailesi, Vali Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve mahalle sakinleri katıldı.
 
                Mevlid yemeğinin yenilmesinin ardından okunan mevlid-i şerif ve dualarla şehidimiz bir kez daha rahmetle anıldı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Şehit ailesi de hem mevlid- şerif programı hem de gösterdiği yakınlıktan dolayı Başkan Çoban'a şükranlarını sundu.
 
Editör: Haber Merkezi