ŞEHİDİMİZ KERİM ÜYE, DUALARLA ANILDI
 
        24 Ağustos 2016 tarihinde Bingöl'deki Cehennem Ormanları bölgesinde mayın patlaması sonrası şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye,  şahadetinin kırkıncı gününde Fatih Mahallesindeki evinin önünde Kuran-ı Kerim tilaveti okutularak ilahiler ile anıldı.
 
        Programa 26-Ağustos 2016 tarihinde Şırnak’ta şehit olan Şehit J.Asb. Çvş. Yunus Çiçek’in ailesi ile birlikte Şehitlerimiz Yunus Emre Aral, Mehmet Dama, Tayfur Çankaya, Sami Çifci, Yasin Mergen, Mehmet Sağlam’ın aileleri de katıldı.  Evlatlarını yeni şehit vermelerine rağmen ailelerimiz birbirlerine olan desteği ve başsağlığı dilekleri duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.
 
      Cehennem Ormanları'nda PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyon sürdürülürken 24-Ağustos-2016 tarihinde teröristlerin önceden tuzakladığı mayın infilak etti. Patlamada Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye şehit düşmüştü. Her şehidimizde olduğu gibi  Afyonkarahisar Belediyesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı koordinesinde yaklaşık bin kişinin katıldığı bir programla Şehidimiz Şehit Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye Fatih Mahallesindeki evinin önünde Kuran-ı Kerim tilaveti okutularak ilahiler ile anıldı.
 
        Programa Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan, İl J.Komutanı J.Kd.Alb.Orhan Sırma, Garnizon Şehit Gazi İşlem Sb.Fatih Sağdıç,Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli, şehit ailelerimiz,gazilerimiz katıldı.Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı,  Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ederek ”Sağ olsun Başkanımız bizlerle son derece her daim yanımızda. Afyonkarahisarımıza son dönemde gelen şehitlerimiz için hangi ilçede olursa olsun hepsine ayrı ayrı  programlar yaparak onları dualar ile andık. Bu hassasiyetinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.”dedi.
 
Editör: Haber Merkezi