Şehidimiz J. Astsb. Yunus Çiçek Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Şırnak-Van karayolunda PKK'li teröristlerle girilen çatışma sonucu şehit düşen J. Astsb. Çvş. Yunus Çiçek, İmaret Camiinde kılınan cenaze namazının ardından yapılan dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

 
Törene, şehidimizin yakınlarının yanı sıra Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Valimiz Aziz Yıldırım, Milletvekilleri Burcu Köksal, Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal ve Mehmet Parsak ile İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Komutanı Tuğg. Nurettin Alkan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Vali Yardımcıları Ahmet Ali Barış, Dr. Adem Uslu ve Erhan Günay, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Orman ve Su İşleri Bakanlığı üst düzey Yöneticileri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı,  şehidimiz aile fertleri, askeri erkân, il müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 
İlimiz Merkez Büyükkalecik nüfusuna kayıtlı Yılmaz oğlu J. Astsb. Çvş. Yunus Çiçek’in cenaze namazı öncesinde Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Valimiz Aziz Yıldırım ile birlikte şehidimizin babası ve yakınlarına başsağlığı dilediler.

 
Şehidimiz J. Astsb. Çvş. Yunus Çiçek’in cenaze töreninde ilk olarak özgeçmişi okundu. Daha sonra İl Müftümüz Şükrü Kabukçu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Astsb. Çvş. Yunus Çiçek’in naaşı törene katılanların omuzlarında tekbirler eşliğinde Garnizon Şehitliğine defnedildi.
 
Editör: Haber Merkezi