SANJET A.Ş ISITMA SEZONU BAŞLIYOR "BU YIL ZAM YOK"

Sandıklı Belediyesi bünyesinde bulunan Sanjet A.Ş 2016-2017 ısıtma sezonuna yarın başlıyor.
Yetkilerden alınan bilgiye göre, vatandaşlarımızın 12 Ekim Çarşamba günü yani yarın ısıtma sezonunun başlaması ve sıcak suların sisteme verileceğinden dolayı, bina altı giriş-çıkış ve iç hat tesisat vanalarını açmaları gerekmektedir.
Bilindiği üzere bu sene Sanjet A.Ş tarihinde ilkleri yaşıyor. İlk olarak Sanjet A.Ş tarihinde ilk defa 2 Milyon TL kâr eden bir şirket haline geldi. Geçmiş seneleri mali yönden hep zarar olarak kapatan Sanjet A.Ş bu sene mali yönden ilk defa artıya geçerek kâr etti.
İkinci bir ilk de Sanjet A.Ş kurulduğundan bu güne kadar her yıl yapılan zam, Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'ün verdiği talimatlar doğrultusunda bu yıl uygulanmayacak. Geçen sene ki fiyatlar bu yılda aynı şekilde uygulanacak.
BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL; "SANJET A.Ş'YE ZAM YOK"
Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Başkan Çöl; "Vatandaşlarımıza göreve geldiğimiz günden bu güne kadar hep ucuz ve kaliteli ısınma sözü verdik. Çabalarımız hep bu yöndeydi. Bu sezon başlamadan geçen sezon ısıtma hattımızda oluşan problemleri ve kaçakları belirledik. Yaz sezonu başlayıp sıcak sular sistemden çekildiği zaman yoğun bir mesai harcadık. Tepeden tırnağa Sandıklımızdaki bütün ana arter ve ara sokaklar dahil olmak üzere zamanı geçmiş ve eskiyen bütün boruları yenileyerek su kaçaklarımızın ve sistemimizi yoran arızaların önüne geçmiş olduk. Sanjet A.Ş Yönetim kurulu olarak aldığımız karar doğrultusunda bu ısıtma sezonunda Sanjet'e zam yapmama kararı aldık. Vatandaşlarımız geçen seneki fiyatlarla bu sene tekrar ısınmaya devam edecekler. Tabi bu kararları alırken mali olarak güçlenmemiz ve Sanjet A.Ş' yi düştüğü kötü durumdan çıkarmamız gerekiyordu.
En az 6 ay maaş alacağı olan, kuyularımıza gelen elektrik faturalarını ödeyemeyen ve 3.5 Milyon TL (3.5 Trilyon) borç ile devir aldığımız Sanjet şirketinden, 2,5 yılda 2 Milyon TL (2 Trilyon) kâr eden ve en fazla yatırım yaparak zam yapmayan bir şirket haline geldik.   Bu hizmetlerimiz vatandaşlarımızın bize ona güveni ve personellerimizin gece gündüz çalışmaları ile mümkün olmuştur. Bu bağlamda tüm Sanjet A.Ş personellerine teşekkür ediyorum. Tüm hemşerilerimize hayırlı olsun." dedi.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi