SANDIKLI’DA EVDE BAKIM HİZMETİ BAŞLADI

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından başlatılan evde bakım hizmeti uygulaması ile evde bakıma muhtaç ailelerimizin evleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekip ile günlük temizliği sağlanıyor.
Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında faaliyetlerini sürdüren Sandıklı Belediyesi, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan hasta, engelli ve yaşlılara ulaşarak, sıcak yemek dağıtımını yaklaşık iki senedir sürdürmekte. Şimdi bu hizmetin yanına evde bakım, temizlik, onarım hizmetini de eklemiş durumda. Haftanın altı günü, üç kişilik ekip tarafından günde iki vatandaşımızın evi, evde bakım hizmeti kapsamında temizlenip hemşerilerimizin hizmetine sunulacak.
İlçedeki yaşlı ve hasta vatandaşların her daim yanlarında olduğunu ifade eden Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Evde bakım hizmetinde amaç,  vatandaşımızın yaşam kalitesini yükseltmektir. Bu hizmet, yakını, akrabası yada kimsesi olmadığı için evinde bakımını gerçekleştirilemeyenler için verdiğimiz bir hizmettir. Hayata geçirdiğimiz bu yeni proje ilçemizdeki yaşlı, engelli ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza sahip çıkıyoruz. Bu hizmeti almak isteyen vatandaşlarımız, Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvuru yapabilirler."dedi. 
 
Editör: Haber Merkezi