SANDIKLI EMIIT FUARINDA BAŞARI İLE TEMSİL EDİLDİ

Dünyanın 5. büyük turizm fuarı olan ve bu yıl 20. Kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) İlçemiz ve Hüdai Kaplıcalarımız ‘Şehri Şifa SANDIKLI’ sloganıyla en doğal ve gerçekci sunumuyla yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıtıldı.

Sandıklı Belediyesi olarak, Afyonkarahisar Belediyesi öncülüğünde, Afyonkarahisar Standının altında Afyonkarahisar Belediyesi İşletme Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Türkiye de ilk defa ilçemizde üretimi yapılan doğal peloid firmasıyla aynı stand paylaşarak, ilçemizin termal turizm başta olmak üzere marka şehir olması yönünde katılımın yüksek olduğu 4 günlük bir fuar geçirildi.

Bu kadar büyük bir organizasyona, küçük bütçelerle katılıp onca şaşalı standların arasından sıyrılarak EMITT’ in en iyileri ödüllerinde Afyonkarahisar olarak ‘Bölgenin Havasını En İyi Yansıtan Stand’ ödülüne layık görülmemizde çalışmalarımızın ne denli başarılı ve etkili olduğunun göstergesi olmuştur.

Sandıklı Belediyesi Kaplıca İşletme ve İştirakler Müdürümüz Hüseyin ÖZEN konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada; "Kısa adı EMİTT olarak düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında  Sandıklı Belediyemizin, Sandıklımızın, Hüdai Kaplıcalarımızın tanıtımını yapmaktan büyük bir gurur duyduk. Bu tür organizasyonlar sayesinde Sandıklımız ve Hüdai Kaplıcamız çok fazla rağbet gören bir turizm merkezi haline gelmektedir. Bu anlamda bizlere desteğini ve yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL'e teşekkürlerimizi sunuyoruz."dedi.

Standımızı ziyaret ederek bizleri onurlandırarak yalnız bırakmayan başta Kültür ve Turizm Bakanımız Mahir ÜNAL, Ordu Valimiz İrfan BALKANLIOĞU, Kırşehir Valimiz Necati ŞENTÜRK, AKÜ Rektörü Prof.Dr.Mustafa SOLAK, İstanbul Milletvekili Hasan TURAN, Adıyaman Belediye Başkanı F.Hüsrev KUTLU, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan AKGÜN, İstanbulda bulunan ve Afyonumuzu tanıtmaya çalışan tüm Derneklerimize, Standımızda katmer ve gözleme yaparak bizlere destek veren Akharımlı hemşehrilerimize, Belediye Başkanlarımıza, bir çok ilimizin Kültür ve Turizm Müdürleri ile tüm ziyaretcilerimize ve Afyonkarahisar Belediye Standını bizlere açan Afyonkarahisar Belediye Başakanımız Burhanettin ÇOBAN’ a teşekkür ederiz.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi