SAKATLAR DERNEĞİNE ANLAMLI ZİYARET

Afyon Kocatepe Üniversitesi 2 Nolu Eğitim Bir-Sen Kadın Kollarından, Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesine anlamlı ziyaret.
 
Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Nilgün Akgün ve Dernek üyeleri adına gerçekleştirdikleri ziyarette tüm engellilerin sorunları ve çözümleri noktasında, Afyon Kocatepe Üniversitesi 2 Nolu Eğitim Bir-Sen Kadın Kolları Başkanı Nihal Şatır ve sendika üyeleri olarak sizlerin her zaman yanınızdayız mesajı verdi.
 
Başkan Şatır konuşmasında: "Sadece senede bir defa engelliler hatırlanmamalı, engelli bireyler için tüm STK'lar başta, tüm kamu kurum ve kuruluşların, Engellileri sadece senede bir defa hatırlamalarının çok yanlış" olduğunu ifade etti. Bizler Eğitim Bir-Sen kadın kolları olarak, Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi ve değerli Başkanı Nilgün Akgün'ün her daim yanındayız, bugünden itibaren sıkıntılarınız, sorunlarınız , derdiniz ve telaşeniz , bizim derdimizdir. Her zaman sizlerin yanınızdayız, bizlerede üzerimize düşen görev neyse yapmaya hazırız dedi.
 
Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Nilgün Akgün ise bizi böğle soğuk bir günde içimizi ve gönlümüzü ısıttığınız için çok teşekkür ederiz, malesaf bizler Engelli bireyler olarak hava şartlarından ve derneğimizin soğuk olduğundan dolayı gelemiyoruz, elektirik sobası kullandığımız zaman ise fatura çok geliyor, sizin gibi değerli yardımsever insanlardan tabiki bir ricamız var, bizlerin soğuk olan derneğimiz için yardımcı olursanız seviniriz: dedi.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi