SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN BİR TEŞEKKÜR DAHA
Filistinli Hastaların İlimizde tedavi edilmesi sürecine gösterilen katkılardan dolayı Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Osman ARIKAN tarafından Genel Sekreter Dr. Ayhan ERENOĞLU ’na “Teşekkür Belgesi” verildi.
Ağustos ayında Filistin’den Afyonkarahisar’a getirilen yaralıların tedavi edilmesinde özveriyle emek veren tüm sağlık çalışanlarına Genel Sekreter Dr. Ayhan ERENOĞLU nezdinde teşekkür edildi.
Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Dr. Ayhan ERENOĞLU teşekkür belgesi ile ilgili düşüncelerini aktarırken, “bu belgede ismimiz yazsa da sadece bana ait değil. Emek veren, yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen herkese verilmiştir.” Dedi.
Dr. ERENOĞLU Gazzeli vatandaşlarımızın ilimiz sınırları içinde sorunsuz ve şifa ile tedavi edilmelerinin sorumluluğunun yüksek olduğunu belirterek tek başına bu süreç içinde çeşitli kişi ve kuruluşlarla ortak hareket edildiğini ifade etti.
“Sayın Valimiz Hakan Yusuf GÜNER’in emir ve koordinatörlüğünde yürütülen tüm işlemlerde, Sağlık Müdürü Dr. Necip YEMENİCİ, 112 Acil Çağrı Merkezi Başhekimi Dr. Hamza GÖĞÜN ve ekibine, her aşamada desteğini hissettiğimiz ve tüm isteklerimizi layıkıyla yerine getiren Sayın Belediye Başkanımız Burhanettin ÇOBAN’a bir kez daha teşekkür ediyoruz. Filistinli yaralıları misafirlikleri boyunca yalnız bırakmayan, maddi ve manevi yardımda bulunan sivil toplum kuruluşlarına ve ismini açıklamak istemeyen hayırseverlere de minnettarlığımızı bildiriyoruz. “ şeklinde konuştu.
Dr. Ayhan ERENOĞLU asıl işin yükünü taşıyan çok değerli sağlık personeline de unutmayarak “doktor, hemşire, temizlik personeli ile Filistinlilere sağlık hizmeti sunan, anlayış gösteren, fedakârlık yapan tüm çalışanlara teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi