SAĞLAM, “HALKIMIZ İSTİKBALİNE OY VEREREK, İSTİKRARDAN YANA OLACAK”

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Cengiz Sağlam, seçim çalışmalarını doğup büyüdüğü Emirdağ ilçesinde sürdürdü. Emirdağ’a ve Afyonkarahisar’a hizmet etmek için yola çıktığını ifade eden Sağlam, “Yolun en başında söylediğimiz gibi istikbalimiz için istikrar şart. 1 Kasım’da halkımız Allah’ın izni ile istikbaline oy vererek, istikrara devam diyecek” dedi.

 

1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarını bütün hızıyla devam eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları, ilçe, belde, köy ve mahalle demeden ziyaret ediyor. Gittikleri her yerde büyük ilgi gören AK Parti Milletvekili adayları, ilçelerde coşkuyla karşılanıyor. Seçim çalışmalarını Emirdağ ilçesinde sürdüren Milletvekili adayı Cengiz Sağlam, doğup büyüdüğü Emirdağ’a ve Afyonkarahisar’a hizmet etmek için yola çıktığını vurguladı. AK Parti Emirdağ ilçe Başkanı Serkan Koyuncu ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan Milletvekili adayı Sağlam, ilçe merkezindeki esnaflarla bir araya gelerek sohbet etti. Milletvekili adayı Sağlam’a Emirdağ halkının büyük destek verdiğini belirten İlçe Başkanı Koyuncu, “Cengiz bey gittiği her yerde büyük ilgi görüyor. Sadece Emirdağ ilçemizde değil. Bütün ilçe, belde ve köylerimizde coşkuyla karşılanıyor. AK Parti ilçe teşkilatı ve Emirdağlılar olarak Cengiz beyin yanındayız” dedi.

 

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

İlçedeki esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili adayı Cengiz Sağlam, “Halkımız bizi seviyor bizde onları seviyoruz. Milletten aldığımız güç ile yatırımlara ve hizmetlere omuz vereceğiz” dedi. Emirdağ halkının kendisine gösterdiği ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu anlatan Sağlam, AK Parti hükümetlerinin son 12 yılda yatırımlarda destan yazdığını belirtti. Emirdağ’ın ve Afyonkarahisar’ın da bu yatırımlardan nasibini büyük ölçüde aldığını ve almaya da devam ettiğini anlatanCengiz Sağlam, Afyonkarahisar’ın ve Türkiye’nin hizmetkarı olan Bakan Veysel Eroğlu ile çalışmanın büyük bir mutluluk verici olduğunu vurguladı. Sağlam, “son 12 yıldır ülkemize yapılan yatırımları hep birlikte görüyoruz. Bu yatırımların yapılmasındaki en önemli etken siyasi istikrarın olmasıdır. Bu gün istikbalimiz için istikrardan yanı olmanın bilinci ile geleceğimiz için çalışıyoruz. Ülkemiz üzerindeki kirli oyunlara dur demek, barış, huzur ve güven ortamında hangi görüşe veya hangi inanca sahip olursa olsun kardeşçe yaşamak için mücadele ediliyor. Bu mücadele sadece ülkemizin değil bütün İslam dünyası için önemlidir. Bu önemin bilinci ile bu günden yarınımızı hazırlamak için yola çıktık. Sizlerinde desteği ile çalışacağız, çalışacağız ve birlikte başaracağız” diye konuştu.  Milletvekili adayı Cengiz Sağlam, konuşmasının ardından ziyaretlerine ilçeye bağlı Davulga beldesi ile devam etti. Sağlam’a ziyaretlerinde İlçe Başkanı Serkan Koyuncu ve yönetimi ile teşkilat mensupları eşlik etti. 

Editör: Haber Merkezi