Safsata.. 21 Aralık'ta Kıyamet Kopmaz! 
Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü dün ilimizdeki Sıla Yardımlaşma Derneği’nde cemaatiyle sohbette buluştu.
 Afyonkarahisar Sıla Derneğinde buluşan cemaat, Cübbeli Ahmet Hoca’nın verdiği yaklaşık yarım saat süren sohbeti dinledi.
Sohbette son günlerde sıkça konuşulan 21 Aralık’ta Kıyamet kopacağı söylentilerine değinen Ünlü “Bu kadar cahillik olur mu? Hiç dinden imandan kaygısı olmayanlar İzmir’in köyüne gider mi? Bütün dünya yıkılacak bir orası kalacak.
Sohbette son günlerde sıkça konuşulan 21 Aralık’ta Kıyamet kopacağı söylentilerine değinen Ünlü “Bu kadar cahillik olur mu? Hiç dinden imandan kaygısı olmayanlar İzmir’in köyüne gider mi? Bütün dünya yıkılacak bir orası kalacak. Ne akılsız insanlar var. Kıyamet koptuğunda Fransa’da bir köy ve İzmir’in bir köyü bundan etkilenmeyecekmiş. Bizim ünlülerimizde gitmiş yerleşmiş. Her şeye kanıyorlar böyle şey olur mu?” dedi. Sohbet sonunda davasının bitmediğini belirten Cübbeli Ahmet Hoca cemaatinden beraat kararı çıkması için dualarını istedi. Ünlü, daha sonra aracına binerek Afyonkarahisar’dan Isparta’ya gitmek üzere ayrıldı.
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi