Sabah Gazetesinden Vali Güner'e Ziyaret.

Valimiz Hakan Yusuf Güner, Sabah Gazetesi Afyonkarahisar temsilcilerinin çalışmaları ile ilgili temaslarda bulunmak için ilimize gelen Sabah Gazetesi Akdeniz Bölge Müdürü Fevzi Mazı’yı makamında kabul etti.

Ziyaret sırasında Bölge Müdür Yardımcısı Uğur Şener ve Sabah Gazetesi Afyonkarahisar Temsilcisi Hakan Dilek’de hazır bulundular.

Bölge Müdürü Fevzi Mazı; ziyarette Valimiz Hakan Yusuf Güner’e Sabah Gazetesi’nin Akdeniz Bölgesine Afyonkarahisar, Antalya, Isparta Burdur ve Konya illerinin bağlı olduğunu belirterek Sabah Gazetesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Valimiz Hakan Yusuf Güner’in başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Sabah Gazetesi Akdeniz Bölge Müdürü Fevzi Mazı; “Sayın Valimizin misafirperverliğini, ileri görüşlülüğünü, çağımızın getirdiği proje bazlı düşünce şeklini gördük, bizlere göstermiş olduğu ilgi, alaka ve sıcak karşılamalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve basının toplumsal yaşantıda çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Valimiz Güner, basının hayatımız içerisinde, önceden olduğu gibi günümüzde de çok önemli bir yeri olduğunu, bilhassa günümüzdeki teknolojik gelişmeler ile birlikte ulaşmış olduğu bilgi ve hız çağında basının önemi daha da arttığının altını çizdi. Toplumun haber alma özgürlüğü adına, kamuoyunu aydınlatmak için her ortamda, her koşulda ve sorumluluk duygusu içinde, görevlerini yerine getiren basın mensuplarını tebrik eden Valimiz Hakan Yusuf Güner,Bölge Müdürü  Fevzi Mazı ile tüm Bölge Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Sabah Gazetesi çalışanlarına başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Ziyaret Afyonkarahisar’da yaşanan gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunulması ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi