SAADET PARTİSİ'NDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
 
     Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Adnan Şenel, SP GİK Üyesi Osman Hazer ve il yöneticilerini makamında kabul etti.
 
                Ziyarette, 15 Temmuz-10 Ağustos tarihleri arasında 27 gün süren demokrasi nöbetlerinin Afyonkarahisar'da 'kesintisiz her gün' tutulduğuna dikkat çeken SP İl Başkanı Adnan Şenel, "Darbe teşebbüsünün ardından bazı şehirlerde bu nöbetlerin belirli aralıklarla tutulduğunu öğrendik. Ancak ilimizde, ilk 15 Temmuz gecesinden son 10 Ağustos gecesine kadar Cumhuriyet Meydanımızda bu nöbetler tutuldu. Burada, Afyonkarahisar Belediyesi'nin ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın öncülüğü ön plana çıktı. Sayın Başkanımıza, şahsım ve tüm parti teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. Ayrıca 27 gün boyunca demokrasi nöbetine katılan vatandaşlarımıza hizmet eden ve kolaylık sağlayan Belediye personeline de şükranlarımızı iletiyorum" dedi.              
 
                Ziyaretleri nedeniyle Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, SP GİK Üyesi Osman Hazer ve il yöneticilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da Saadet Partisi'nin tüm teşkilatlarına demokrasi nöbetlerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Demokrasi nöbetlerinde hiçbir siyasi parti bayrağı asmadıklarını ve siyasi konuşmalara yer vermediklerini ifade eden Başkan Çoban, "Ayrıca nöbette bizlerle birlikte olan tüm siyasi parti başkanlarına eşit oranda söz hakkı verdik. Sağolsun Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel Bey de demokrasi nöbetlerine geldi ve konuşma yaptı" diye konuştu.
 
                Ziyarete, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Keskin ve Hasan Hüseyin Uğurlu ile Saadet Partisi AB GİK Üyesi Safa Şenel ve Saadet Partisi Belçika Teşkilat Başkanı Fatih Şenel de katıldı.
 
Editör: Haber Merkezi