SAADET PARTİSİ ADAYLARINI TANITTI      

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili adayları için tanıtım programı düzenlendi. Aday tanıtım programında milletvekili adayları kendilerini tanıttılar. Garden Kale Otelde düzenlenen programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gik Üyesi ve DinBirDer Genel Başkanı Muhittin Yıldırım  ve 20.Dönem Afyon Milletvekili Saadet Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Uşak İl Sorumlusu Osman Hazer’de katıldı.

Program İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.Programda Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel selamlama konuşması yaptı.

Konuşmacılar ;

Terör Sebebiyle  Can Veren Şehitlere Allah'tan Rahmet Diledi, Kederli Ailelere başsağlığı diledi.

Ayrıca  programın başında,  Şehitler , Hz Muhammed (SAV)  ve Merhum Milli Görüş Lideri Prof.Dr.Necmettin Erbakan için Fatiha okudular.

Adaylar sırayla kendilerini tanıtan bir konuşmalar  yaptılar.En son Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım  Konuştu.

 SAADET PARTİSİ İL BAŞKANI ADNAN ŞENEL KONUŞMASINDA ,

Saygıdeğer  Genel Başkan Yardımcım Milletvekilim   Milletvekili Adaylarım ,

Değerli teşkilatımız Saadet Partisine gönül veren gönüldaşlarımız ,  hanım kardeşlerimiz , gençlerimiz.Basınımızın değerli mensupları  ve Görevli kardeşlerim

Saadet Partisi Milletvekili aday tanıtım toplantısına hoş geldiniz.

Malumunuz olduğu üzere 1 kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. dönem Milletvekilliği genel seçimleri münasebetiyle Saadet Partimiz 550 adayı ile sahaya inmiş seçim çalışmalarına başlamıştır.

Öncelikle bu olan seçimin ülkemizin ve bütün İslam aleminin birlik, beraberlik ve kardeşliğine vesile olmasını Canabı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Saadet Partisi  olarak çok Değerli Milletvekili adaylarımızla yola çıktık.Hepsinden Allah razı olsun.

Saygıdeğer basın mensupları

Saadet Partimi  ülkemizin içinde bulunduğu adaletsizlik, hukuksuzluk batağından çıkış kapısı olmaya adaydır.

Saadet Partimiz bu zamana kadar izlemiş oldukları siyasi çizgide şunu açıkça gösterdiler ki, milli ve manevi değerleri öne alan, hakkın ve hukukun üstünlüğüne inanan,  milletin bir delikli kuruşuna dahi haksız yere göz dikmeyen, uydu değil lider ülke Türkiye diyerek şahsiyetli bir dış politika hedefleyen, yani kısaca bu milletin aslını temsil eden partidir.

İşte böyle ulvi hedefler doğrultusunda partimiz tüm gücüyle çalışacaktır.

Saadet Partimiz  bilmem kaç oya değil, barajı aşmaya değil, iktidara adaydır.Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi , Seçilecek kadar oy alan adaylar için Anayasa’mıza göre “baraj” diye bir şey yoktur. “Bireysel Başvuru” ile baraj diye bişey  kalmamıştır.

Şimdi Afyonkarahisar'lı hemşehrilerimize  sesleniyorum. Saadet Partili adaylarımıza seçilecek kadar oy verin, Allah’ın izniyle seçim barajını bize bırakın. Bakın, o barajlar nasıl yıkılıyor.

Bugün tarihi bir gün yaşanıyor ,  milletimizin öz evladı gibi gördüğü, bağrına bastığı takdir ve teveccüh ile takip ettiği saadet partimiz işte burada, bir arada elhamdülillah.Çok çalışacağız

1 kasım  gecesi inşallah bayram sevincini yaşamak üzere Esselamün aleykum.

SAADET AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ ADAYI HASAN HÜSEYİN UĞURLU KONUŞMASINDA,

Sözlerime başlamadan önce son zamanlarda sürekli gelen şehit haberlerinin son bulmasını diliyor, şehitlerimize ALLAH’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.

Malumunuz 1 kasım 2015 tarihinde milletvekili seçimleri yapılacak.Bu seçimde Saadet Partimizden milletvekili adayıyım.

Rahmetlik Erbakan Hocamızın her zaman dediği gibi “Her seçim önemlidir. Ancak bu seçim hepsinden önemlidir.” Seçim çalışmalarına başladık elhamdülillah.

Seçim çalışmalarında , ziyaretlerimizde milletimizle  buluşuyor sohbet ediyoruz. Görüşlerimiz düşüncelerimiz farklı olabilir, partilerimiz farklı olabilir. Ama hepimiz kardeşiz. Aynı bahçenin çiçekleri, aynı milletin evlatlarıyız.

Bu yüzden biz, hiç kimseye gülden daha ağır söz söylemeyiz. Lakin ülkemiz tarihi bir seçime gidiyor. Doğruları bilmek, gerçekleri söylemek zorundayız.

Saygıdeğer Basın mensupları Değerli Dava Kardeşlerim

Siz hiç Saadet Partisinden başka yerli üretim, milli üretim diyen bir parti duydunuz mu?

Duyamazsınız. Çünkü bunların hepsi IMF’cidir. IMF’ye sormadan bırakın ağır sanayi hamlesi yapmayı, bırakın fabrika kurmayı, tek bir çivi bile çakamazlar.

Oysa üretmeyen bir ekonomi işsizliğe çare olamaz. Ülkeye refah getiremez. İşçiye, çiftçiye, emekliye hak ettiği ücreti ödeyemez. Çevrenize bir bakın. Caddeler, sokaklar, yollar bizim, ama otomobiller yabancı.

Semalar bizim, havaalanları bizim ama uçaklar yabancı.

Denizler bizim, limanlar bizim ama gemiler yabancı.

Dünyanın en büyük ordusuna sahibiz. Ordu bizim, asker bizim ama elindeki silah, altındaki tank, kullandığı jet yabancı.

Bitmedi… Alışveriş merkezlerinin yüzde 60’ı, bankalarımızın yüzde 70’i yabancı.

 

Şimdi Saadet partimiz  sanayi ve teknoloji hamlesi ile geliyor.

Biz tarihin en şerefli, en güçlü milletinin evlatlarıyız. Allah’ın izniyle kendi otomobilimizi de, kendi uçağımızı da, kendi tankımızı da yaparız. Daha önce yaptık. Ağır Sanayi hamlesini biz başlattık. Yurdun dört bir yanını fabrikalarla donattık. Ama bunlar hepsini sattı. Hiç şüpheniz olmasın, biz yine yaparız.

Aziz Hemşehrilerim

Peki, bizden  başka daha önce “maaşlara yüzde 50 zam” verebilen başka bir iktidar var mı? Hayır, yok. Çünkü bunların hepsi faizcidir. Rantiye’den yanadır. Her hafta faizciye 1 milyar dolar öderken, sana yüzde 2 zammı çok görürler. Kaynak olmadığından değil. Allah, bizim güzel ülkemize her türlü zenginlik ve bereketi vermiş. Sorun adil paylaşımdadır. Milletimizin çoğunluğu bir dilim ekmek bulamazken, küçük bir azınlık israf denizinde yüzüyor.

İşte biz, bu adaletsizliğe karşıyız. Milletin alın terinin sömürü havuzlarına akıtılmasına karşıyız. Bu çarkı bozacağız. Senin hakkını sana vereceğiz. Biliyorsunuz, daha önce verdik. Merhum Erbakan Hocamızın kurduğu 54’üncü hükümet, yüzde 50 zamla işe başladı. Hem de tek kuruş vergi koymadan, tek kuruş borç almadan.Hiç şüpheniz olmasın, yine yaparız. Sözümüzdür yüzde 50 zamla geliyoruz.

Bir binayı yapan bir benzerini yapamaz mı? YAPAR.

 Eğer sen de hakkın olanı istiyorsan adres ;  SAADET PARTİSİ

SAADET'den başka Avrupa Birliği değil, “İslam Birliği” diyen bir var mı ? Göremezsiniz, çünkü hepsi Batı’cı.

İnanınca her şey olur. Biliyorsunuz, biz 9 ayda D-8’leri kurduk. Bu Hükümet  Avrupa Birliğinden batıdan yana.

Artık vatandaşımızın takati ve direnme gücü kalmamıştır.

Halkımızın iktidara  verdiği “kredi” bitmiştir.İktidar, verilen fırsat ve imkânı değerlendirememiş, heba etmiştir.Artık iktidar’ın “mazereti” kalmamıştır.

Çözümde Çarede Milli görüşün tek temsilcisi Saadet partisindedir.

Sözlerime son verirken bu seçimlerde en güzel çalışmayı yapıp zaferle çıkacağımıza inanıyoruz.  Hocamızın dediği gibi “İman varsa imkanda vardır”. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Yüreğinizin  Sesini Dinleyin , Saadeti Duyacaksınız.

SAADET AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ ADAYI MUSTAFA TAŞKAPI KONUŞMASINDA,

Bildiğiniz gibi 7 haziran seçimlerinden sonra koalisyon kurulamamış , 1 kasım milletvekili seçimlerine karar verilmiştir.

1 kasım milletvekili seçimlerinde Saadet Partimizden milletvekili adayıyım.

Bu seçimler ülkemiz için son şans, adeta köprüden önceki son çıkış niteliğindedir.

Ülkemiz 13 yıllık iktidar döneminde ekonomik ve toplumsal çöküşün eşiğine getirilmiştir.

Hükümet, beceriksizliğini örtbas etmek için, başka gündemlerle uğraşmaktadır.

Halkımız seçim öncesi yine oyalanmak ve bir 4 yıl daha kandırılmak istenmektedir. Çünkü bu seçimde, milletimizin, hükümetten 13 yıllık icraatlarının hesabını sorma zamanı gelmiştir. Hükümet, insanlara açlık, yoksulluk ve geçim sıkıntısını, manevi yozlaşmayı unutturmaya çalışmakta ve halkımızın 13 yıllık beklentilerini bir 4 yıl daha ertelemeye razı etmeye çalışmaktadır.

Hükümet, 13 yıldır “ekonomi iyiye gidiyor” yalanıyla halkı oyalamaktadır.

Öncelikle herkes kendi durumuna bir baksın. 13 yıl öncesine göre durumu daha iyiye giden, bir yıl, iki yıl öncesine göre durumu daha iyiye giden kaç kişi var?

Bir ülkenin ekonomisinin iyiye mi yoksa kötüye mi gittiğinin birinci ve en önemli kriteri halkın, insanların ekonomik durumunun iyi olup olmadığı, halinden memnun olup olmadığı, geçim ve yaşam standardının, alım gücünün yeterli olup olmadığıdır. Bu kriterler açısından baktığımız zaman tablo ortada, halinden memnun olan neredeyse hiç kimse yok, ne işçi, memur, emekli kesimi, ne esnaf, tüccar, sanayici kesimi, ne de çiftçi ve köylü kesimi memnun, hiç kimse memnun değil.. Ancak, ne hikmetse, herkeste, hükümetin allayıp pullayarak sunduğu sanal ve şişirme rakamlarla, ekonominin sanki iyiye doğru gittiğine dair yanlış bir kanaat var. Bu rakamlar kandırmaca ve aldatmacadan ibarettir unutmayın!

Sahte milli gelir hesaplarıyla, sahte istatistiklerle vatandaşımız kandırılıyor.

Milli gelirdeki payımızın yüksek çıkmasının gerekçelerinden biri de bu. Birileri milyarder oluyor, hesap yapılırken onun kazancı da diğer insanların düşük kazancı ile toplanıp, nüfusumuza bölünüyor, böylece herkes kağıt üstünde zengin görünüyor.

Bütün bunları anlatırken maksadımız sermaye karşıtlığı, mülkiyet karşıtlığı değil elbette, buradaki amacımız yanlış işleyen ekonomik düzene, haksız düzene, gelir adaletsizliğine vurgu yapmaktır.

Ülkemizin çözülmeyi bekleyen sorunları var

Bizleri çok iyi tanıyor ve biliyorsunuz 40 yıllık siyasi tecrübeye sahibiz. Her iktidara gelişimizde ülkemizin ve milletimizin refahı için çalıştık ve başardık.Buna sizlerde şahit oldunuz.Biz bu hizmetleri borçla, zamla ilgili değil ülkemizin kaynaklarını harekete geçirerek yaptık

Afyonkarahisar'ın tamamında en etkin çalışmayı yapacağız.Sizlerden destek bekliyoruz.

Son söz olarak  SAADET MECLİSE MİLLİ GÖRÜŞ İKTİDARA DİYORUM.

Allahın selamı üzerinize olsun.   Yüreğinizin  sesini dinleyin , saadeti duyacaksınız.

SAADET AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ ADAYI YAŞAR KARAKAYA KONUŞMASINDA,

Bu seçim ülkemizin olmak ya da olmamak mücadelesi verdiğimiz bir seçimdir. Maddi olarak insanımız faiz sisteminin içinde kıvranıyor, Özellikle gençliğimiz alkol,uyuşturucu,hırsızlık gibi kötü alışkanlıkların pençesinde hayat sürmeye çalışıyor. Her zaman irşadı ve ıslahı ilke edinen Milli Görüşçüler olarak bu problemlerin çözümü Önce Ahlak Ve Maneviyattır.

Gelir dağılımındaki adaletsizliği bitirmek için, Adaletin herkese eşit bir şekilde uygulanması için,

Mazlumların hakkını savunmak için, Çiftçilerimizi yeniden mutlu yapabilmek için,

Huzur, barış ve kardeşlik ortamını yeniden tesis etmek için Meclise yürüyoruz inşallah.

Milli Görüş  Siyonizmin emellerine dur diyecek ve İslam Birliğini tesis edecektir.

Ülkemizin içinden geçtiği şartları hepimiz biliyoruz. Şu anda İslam coğrafyasında nasıl bir kan ve gözyaşı aktığını görüyoruz. 30 yıldır milletimizin arasına nifak sokmuş, geleceğini heba etmiş PKK terör örgütüyle pazarlık masasına oturularak şımartıldığını biliyoruz.Her gün ekranlarda  yiğitlerimizin şehit haberleri çıktıkca içimiz yanıyor.Aileler babasız evlatlar yetim kalıyor.

Son yıllarda o kadar çok şey kaybettik ki. Zamanımızı kaybettik,  Kardeşliğimizi kaybettik. Gençliğimizi kaybettik. Umudumuzu kaybettik

Kıymetli Basın Mensupları   Aziz Hemşehrilerim

Allah korusun, biraz daha geç kalırsak ülkemizi kaybetmekle karşı karşıya kalırız. Bunu niye söylüyorum. Burası son kaledir. Burası sığınaktır. Burası son direniş hattıdır. Bu vatan bölünürse, bu topraklar parçalanırsa, kardeş kavgasına tutuşursa, bizim gidebilecek hiçbir yerimiz yok. Biz düşersek bütün mazlumlar düşecektir. İşte bugün karşı karşıya bulunduğumuz terör belası da, bu son kaleyi içerden düşürme planının bir parçasıdır. Çanakkale’de tankla, tüfekle yapamadıklarını şimdi içeride kardeş kavgası çıkarmak suretiyle yapmaya çalışıyorlar. Mertçe yapamadıklarını, kalleşçe yapmaya kalkışıyorlar. Ama maalesef halkın refahı için kullanılabilecek bu imkânlar tam tersine, hem Kürt hem de Türk halkının cebinden gitmiş ve daha da fakirleşmemize neden olmuştur. Yani kaybeden biziz. Türkler olarak kaybediyoruz. Kürtler olarak kaybediyoruz. Millet olarak kaybediyoruz, ülke olarak kaybediyoruz. Kürdüyle, Türküyle, Arabıyla, Acemiyle, Alevisi, Sünnisiyle topyekün İslam alemi olarak kaybediyoruz. Peki, kazanan kim? Bunu anlamak için sadece İsrail’in haritasına bakmak yeterlidir

Böyle bir dönemde bizler ülkemizin milletimizin ve coğrafyamızın birliği, beraberliği ve kardeşliği için 1 kasım seçimlerinde SAADET PARTİSİNDE BULULUŞUYORUZ.Allah’ın izniyle , milletimizin desteği ile Afyon’da iyi bir netice ile seçimden çıkacağız.Yüreğinizin  sesini dinleyin , saadeti duyacaksınız.

SAADET AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ ADAYI SAFA ŞENEL KONUŞMASINDA,

Sözlerime Başlarken Terör Sebebiyle  Can Veren Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan Rahmet Diliyor, Kederli Ailelerinin Acılarını Yüreğimizde Hissediyor , Sabr-ı Cemil Niyaz Ediyorum.

Bizim davamız, hak davasıdır. Yeryüzünde zulüm kalkıncaya kadar adil bir düzen kuruluncaya kadar, biz bu davanın yolundayız. Bizim davamızda kimse kendisi için yaşamaz.Herkes kardeşi için yaşar. Biz siyaseti, Allah rızası için yapıyoruz. İnsanlığın kurtuluşu ancak İslam birliğinin kurulması  ile mümkündür.

Değerli kardeşlerim,

Kıymetli basın mensupları,

Türkiye kaynakları bakımından dünyanın en önemli ülkelerinden biridir.

Üç tarafı denizlerle çevrili , toprağı akarsular ve göllerle dolu bir ülkeyiz.

Toprağımızın altındaki daha çıkarılmamış 60 çeşit madeniyle dünyadaki nadide tek ülkedir. Bunların  değeri  trilyon dolarlarla ölçülemeyecek kadar çoktur.

Bir örnek vereyim.

Sadece bor madenimiz bir trilyon dolar değerinde. Her türlü yüksek teknolojide kullanılıyor.Başta füze ve uzay teknolojisinde ; araç yakıtından, konut ısıtılmasına kadar kullanılabiliriyor.Lakin bor madenimiz Amerika başta olmak üzere  dış güçlere peşkeş çekilmektedir.

Soruyorum ? Niçin bizim bor madenini  işleyen bir tesisimiz yok.

Neden elimizle çıkartıp bu öz kaynaklarımızı teslim ediyoruz ?

Çünkü Milli Görüş iktidarda değil de onun için.

Avrupa ülkelerinin yüzölçümünden fazla bizim orman arazilerimiz var, ekilebilir tarım arazilerimiz var. Bundan 15 yıl öncesine kadar Türkiye'miz ; dünyada kendi, kendine yetebilen 7  ülkeden biriyken; yanlış politikalar yüzünden  bugün tahıl buğday ithal eder hale geldik. Samanı bile  ithal ediyoruz.

 

Türkiye'miz Asya, Avrupa, Afrika kıtalarını birbirine bağlayan bir geçiş noktasındayız ve bu çok büyük bir avantajdır. Fakat limanlarımızı ve hava üstlerimizi bizden çok, dış güçler kullanmaktadır.

 

İslam ülkelerinin ve Türk Cumhuriyetlerinin ağabeyi ve lideri konumundayız. Fakat Milli Görüş  olmadığı için ne  liderlik nede ağabeylik yapamıyoruz.

Milli Görüş Saadet Partisi iktidarda olsa lider olmak zor değil.

Değerli kardeşlerim,

Kıymetli basın mensupları,

Türkiye’de Kara Delikler Canımızı Yakıyor

2002’de 232 Milyar dolar borcumuz bugün 600 milyar dolara çıkmıştır.

Dış ticaret açığı, yani ithalat ihracat açığı: 2002’de 15,5 milyar dolardı, 2014’te 85 milyar dolardır.

12 yılda 600 katrilyon faiz ödedik. Yılda elli katrilyon.

2015 bütçesinde 473 Milyar Liradır.Bunun  54 Milyar Faiz ödemesi koydular.

21 Milyar da açık var, yani onun için de borç para almak zorundayız, battıkça batıyoruz. Tek Çare Milli Görüş; Saadet Partisi

 Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde bile toplan 10-15 bin makam aracı vardır, Türkiye’de 300 bin makam aracı var. Lojmanlar, misafirhaneler ve gereksiz yurt içi yurt dışı gezileriyle yapılan israf bütçe açığı kadardır. Birde utanmadan sıkılmadan  “Efendim itibardan taviz mi verelim” diyorlar.

Türkiye’de yolsuzluk ve israf olmazsa ne borcumuz kalır ne bütçede açık kalır diyoruz. Bakin  bunu da Bülent Arınç Bey Bursa konuşmasında sonunda itiraf etti. “Kaynaklarımızı israf etmeseydik vergi dahi almazdık” diyerek bizi adeta teyit etmiştir.

Ne yazık ki hükümetimiz haksız yere kendi zengin azınlığını oluşturdu. Ancak maaşlara bir türlü iyileştirme yapamadı. Bu da araştırmalarda gösteriyor ki, kaos, isyan ve nefret söylemine dönüşüyor. Bu da ülke geleceği açısından çok büyük tehlikedir. Ülkeyi böler ve isyanlar çıkarır, teröre sebep olur.

Tek Çözüm Milli Görüşün tek temsilcisi  Saadet Partisi.

Refah yol ; İktidarında memur işçi emekli maaşına %100 ün üzerinde zam yapıldı. Emekliye dul ve yetime  % 300 zam verildi

Diğerleri partiler bugün  % 4 - % 5 üzerinde zammı dahi telaffuz edemiyorlar.

Öyleyse oylar saadete diyoruz.

Türkiye’de herkes borçlu.

Kredi kartı,borcu milletin belini büktü; bugün çobanından en yüksek okumuşuna kadar, her kesimden insanımızda birden fazla kredi kartı var.

Elindeki birikimleri de satmak zorunda kaldı, insanımız hiç bu kadar icralık olmamıştı.

Türkiye’de milyonlar yeşil kartlı, 15 milyon işsiz var, 20 milyon yoksul var.

 Milli gelir kişi başına 10 bin dolar deniyor. Azınlık zenginlerin gelirleri ile halkın geliri arasında uçurum var. Onları toplayıp nüfusa bölüyorlar kişi başına 10 bin dolar diyorlar.

Şimdi ben Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili adayı olarak  soruyorum:

5 kişilik ailenin yıllık geliri 50 bin dolar olması lazım o zaman. Kimin böyle geliri var acaba? Var mı içimizde böyle geliri olan?

Bir yılda 145 bin aile boşanıyor, günde 400 aile. Boşanmaların % 70’i aldatma, zina; gerisi ekonomik sebepler.

Tek Kurtuluş  Milli Görüş  Saadet Partisi

Değerli Dava kardeşlerim,Kıymetli basın mensupları,

Sağlık Bakanı Müşaviri, açıklama yapıyor, diyor ki “ Üniversite ve lise öğrencilerinde kürtaj patlama durumunda

Hükümette sen, Ağlayıp şikayet eden de sen ....

 Milli Eğitimde 5 bakan değiştirildi, ancak hala bir türlü milli olamadı. Halen okul kitaplarında Osmanlı’nın çağdışı kıyafeti, Cumhuriyetin çağdaş kıyafeti diye din düşmanlığı yapılıyor. Yunanistan’ın tanrıları okutuluyor. Koyulan dini derslere şuursuz öğretmenler giriyor ve gençler yetiştirilemiyor.

 Ama meydanlarda dindar nesilden bahsediyorlar. İste gözler önünde. Ben IHL. Mezunuyum. Bize okulda ilk önce yolda yürümesini gösterildi. Evladım gözün haramda olmasın önüne bak denirdi. Şimdiki gençlik ise eğitimdeki yanlış politikalar yzünden şuursuzca boy, boy fotoğraflarını facebook ta, instegram da, sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıyor

Bunlar bizim evlatlarımız. Birimizin kızı diğerimizin oğlu yani kendi yavrularımız, bunlara kızamıyoruz çünkü bizi yönetenler onları bu hale getirdi. Korkmayın üzülmeyin çare var,Milli Görüş var.

 

NEDEN SAADET PARTİSİNE OY VERMELIYIZ.

 Diğer partilerden farklı olduğu için. Bunu açalım.

 Saadet Partisi , İslam birliğini kurulsun diyor. Diğer partiler Avrupa birliğini kapısında üyelik için bekleyelim diyor.

Saadet Partisi , Üretimden para kazanmayı destekliyor. Diğer partiler faizden para kazanmayı destekliyor.

Saadet Partisi , Fabrikalar kuralım diyor ve kuruyor. Diğer partiler kapatalım satalım kurtulalım diyor.

Saadet Partisi ,  Önce ahlak ve maneviyat diyor. Diğer partiler maneviyat olmasa da olur diyor.

Bu farkları daha da açıklayabilirim.

Saadet Partisinin Tek derdi milletin maddi ve manevi kalkınması ve Allah rızasıdır.

Seçimlerimizin  yüce milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlı olmasını

refah ve saadet getirmesini cenab- ı Allah’tan niyaz ediyor

Ey Hemşehrim, Ey Afyonlum Ey yüce milletim Bu Gidişattan Memnun Değilsen

Yüreğinin sesini dinle  Saadeti duyacaksın… Saadet dolu günler dilerim Es-selamu aleykum

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MUHİTTİN YILDIRIM  KONUŞMASINDA ;

7 Haziran’da bunlara verilen oylar boşa gitmiştir. Ülke adına, millet lehine hiçbir şey yapmamışlardır.

Zaten yapmaları da mümkün değildi. Çünkü hiçbirinde o öz, o ruh, o cevher yoktur. Bu durumu bildiğimiz içindir ki biz, 7 Haziran’dan önce “Saadet Partisi’nin yer almadığı bir Meclis bu ülkenin hiçbir problemini çözemez. Aziz Milletimizin hiçbir derdine deva olamaz” demiştik.

İstikrar istiyorsanız Ak Partiye oy verin diyor.İstikrara bir diyeceğimiz yok.Ama nasıl bir istikrar?

Allah aşkına hangi istikrar? Neyin istikrarı?

Bu ülkenin gördüğü en korkunç istikrar Ak Parti iktidarında yaşanmadı mı?

Bir dediği diğerini tutmayan iktidar Ak Parti iktidarı değil mi?

 “Kandırıldık, safmışız” diyen ve “En büyük Esad düşmanı” kesilen yine Ak Parti iktidarı değil mi?

Ergenekon, Balyoz operasyonları başladı. En büyük demokrat kesildiler. Yakaladıkları subayları “terörist” diye içeri attılar. Bu ülkenin Genelkurmay Başkanını bile “terörist” diye ömür boyu hapisle yargıladılar.

 

“Çözüm süreci” diyenler “Oslo’da masalar” kuranlar, “Dolmabahçe mutabakatları” imzalayanlar Ak Parti iktidarı değil mi?

Keza ülkeyi çözülmenin eşiğine getiren Ak Parti iktidarı değil mi?

Siz neyin istikrarından bahsediyorsunuz?

 

“Oğlumu, sizin beslediğiniz PKK’lı askerleriniz öldürdü!” diyen annenin feryadına kulak veriniz.

Bu ülkede bir istikrar sorunu varsa bu sorunun kaynağı bizzat Ak Parti iktidarı değil mi?

 

Ak Parti iktidarının desteği ile; Paramparça olmuş bir Irak, Paramparça olmuş bir Libya, Paramparça olmuş bir Suriye…

Bundan 4 yıl önce, dünyanın hiçbir ülkesinde işçi olarak çalışan bir tane Libyalı bulamazdınız. Şimdi plastik botlarla ülkelerinden kaçmaya çalışırken bebekleriyle beraber can veriyorlar.

Ak Parti’nin basiretsizliği yüzünden, İslam coğrafyasında tarihin en büyük mülteci dramı yaşanıyor.

Akdeniz’in sularında son bulan hayatlar ya Suriyeli, ya Libyalı, ya da Iraklı. 

 

Keşke biz haksız çıksaydık da, hayatları Akdeniz’in, Ege’nin sularında son bulan o bebekler ölmeseydi.

Keşke biz haksız çıksaydık da, Libya paramparça edilmeseydi.

Keşke biz haksız çıksaydık da Suriye’de 300 bin kardeşimiz ölmeseydi. Üç milyon insan yerini yurdunu terk edip İstanbul’un, Ankara’nın sokaklarında dilenmek zorunda kalmasaydı.

Bu vesileyle yine uyarıyoruz. Bir kez daha kardeşlik vazifemizi yapıyoruz.

 

Ne derlerse desinler, hangi yakıştırmayı yaparlarsa yapsınlar, ister şucu, ister bucu desinler; Milletimiz ve tarih önünde bir kez daha gerçekleri haykırıyor ve sesleniyoruz:

 

Kobani, Kandil, Işid, Pkk, Pyd, hepsi “Büyük Plan”ın “Küçük Parçaları”dır. 

Asıl proje“Büyük Ortadoğu Projesi”dir, asıl plan, Büyük İsrail Planıdır.

Bundan 100 yıl önce, Osmanlı imparatorluğu parçalanmış, Hilafet yok edilmiş, Müslümanlar bir tespihin taneleri gibi, darmadağın edilmişti. Ve bu parçalanmışlığın ardından 1948 yılında Filistin’de işgalci İsrail Devleti kurulmuştu.

Aynı oyun bugün yeniden oynanıyor. Zaten bölünmüş bir coğrafya daha da bölünerek, “mikro devletçikler”, “kabile devletçikleri” kurulmak isteniyor.

 

İslam ümmeti, “Kürt, Türk, Şii, Sunni, Arap, Acem” gibi her türlü etnik ve mezhebi farklılıklarla tahrik edilerek birbirine düşürülmek isteniyor.

 

Büyük İsrail Planı’nın nihai hedefi ise Türkiye’dir.

Türkiye’nin parçalanmasıdır. Türkiye bölünüp parçalansın ki “Arz-ı Mev’ud’u” içine alacak biçimde Büyük İsrail Devleti kurulabilsin.

Düşen, bölünen her İslam ülkesi İsrail’in bu hedefe biraz daha yaklaştığını göstermektedir.

Bu büyük oyuna karşı her zamankinden daha fazla dikkatli olmalıyız.

Milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmaklıyız.

Bu yangını söndürmek, bu ateşi dindirmek, akan şehit kanlarını durdurmak için el ele, omuz omuza vermek mecburiyetindeyiz.

Bizler Kürdüyle, Türküyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Alevisiyle, Sünnisiyle aynı bahçenin çiçekleri, aynı milletin evlatlarıyız.

Bu birliği Allah’ın izniyle Saadet Partisi olarak biz sağlarız. Evet, Saadet Partisi olarak sadece biz sağlarız. Çünkü sadece biz “yerli” ve “millîyiz.”

 

Değerli Kardeşlerim

Böyle bir tabloda, 1 Kasım seçimleri, uçurumdan önceki son çıkıştır. 1 Kasım’da yüreğimizin sesini dinleyelim  Saadet Partisi’nde birleşelim.Çünkü saadet partisi tertemiz bir mazi’nin adıdır.

 

SAADET PARTİSİ AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

ÖZGEÇMİŞLER

SAFA ŞENEL KİMDİR

1969 yılında Afyonkarahisar'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar 'da tamamladı.

İstanbul Fatih, İsmailağa medresesinde Arapça ve Fıkıh eğitimi aldı.

1990 yılında evlendi ve  Belçikaya gitti.Belçikada Nöropsikolog olarak mezun oldu.

 

Avrupa Milli Görüs teşkilatlarında Gençlik başkanlığı , Cemiyet başkanlığı ve çeşitli görevlerde bulundu.Belçika İslam Federasyonunda (BIF) Yönetim kurulu üyeliği yaptı.Saadet Partisi Kurucu üyesi ve Yönetim kurulu üyesi.

 

1996-2015 arası Belçika Gent belediyesine bağlı, 19 yıl Mahalle muhtarlığı yaptı.

İhracat sektöründe  , toptan ve perakende ticaretle uğraşmakta.

İyi derecede Hollandaca, İngilizce ve Arapça bilmekte. Evli 2 çocuk babası

İletişim : 0.535.452 09 04

 

 

***************************************************************

 

YAŞAR KARAKAYA KİMDİR?

1973 yılında Dinar'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Dinar'da tamamladı.1995 yılında Hollanda'ya gitti. 17 yıl Hollanda'da çalıştı. Milli Görüş Hollanda Gençlik ve Cemiyet Başkanlığı görevinde bulundu. Avrupa Milli Görüş teşkilatlarında çeşitli organizasyonlarda aktif görev aldı.

 

2011 yılı sonu Türkiye'ye kesin dönüş yaptı. 2014 yılında Dinar'da Saadet Partisi Belediye Başkan adayı oldu. Ticaretle , uğraşıyor. Evli. İletişim: 0.545 351 39 02

 

***************************************************************

 

 

HALİT KUŞ KİMDİR?

1976 yılında Emirdağ'da doğdu. Öğrenimini tamamladıktan sonra ; Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Görüş Cemiyetinde çeşitli kademelerinde görev yaptı.

 

2014 yılından itibaren Saadet Partisi Bölge Başkanı olarak halen görev yapıyor. Emirdağ gazetesinde köşe yazarı. Ticaretle, uğraşıyor. İyi derecede Fransızca bilmekte. Evli 3 çocuk babasıdır. İletişim: 0.544 519 15 31

 

 

***************************************************************

 

MUSTAFA TAŞKAPI KİMDİR?

1974 yılında Sandıklı'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sandıklı'da tamamladı.Afyon Kocatepe Üniversitesi Sandık'lı Meslek Yüksek Okulunda İşletme Ön Lisansını bitirdi. Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Derneğinde çeşitli görevlerde bulundu.

 

Siyasi olarak Saadet Partisinde İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı ve  İlçe Yönetimde değişik görevler aldı.Mobilya ve inşaat sektöründe halen ticari faaliyette bulunmaktadır. Evli 4 çocuk babasıdır. İletişim: 0.530.7651071

 

***************************************************************

 

 

HASAN HÜSEYİN UĞURLU KİMDİR ?

1980 yılında Afyonkarahisar'da doğdu.Tayin nedeniyle ilkokulu Kütahya’da orta ve lise eğitimini de Denizli’de tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme fakültesinde başlamış olduğu lisans eğitimini 2004 yılında bitirdi. 2004 -2005 yılları arasında kısa dönem Askerlik Hizmetinde bulundu. 2008 yılından beri Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalışmaktadır.

 

Siyasi olarak Saadet Partisinde Yönetim Kurulu üyesi olarak görev aldı.Saadet Partisinden Belediye Başkan adayı oldu.Çeşitli dernek ve odalara üye olup çalışmalarda bulunmaktadır. İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

İletişim :  0505 7893628

 

 

Editör: Haber Merkezi