Prof.Dr. Hasan Çimen Rektör adayı

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin 2015 yılı Şubat ayında yapılacak rektörlük ön seçimine Prof.Hasan Çimen’in de katılacağı öğrenildi.

Prof.Dr. Hasan Çimen, seçimde oy kullanacak üniversite akademik kadrosuna yaptığı açıklamada:

“Kıymetli Meslektaşım,

Doğup büyüdüğüm şehrin gözbebeği olan ve 1989 yılından beri mensubu olmaktan şeref duyduğum Afyon Kocatepe Üniversitesinde Rektör Adayı Belirleme Seçimi önümüzdeki aylar içerisinde yapılacaktır.

Üniversitemizin daha kuşatıcı ve bilimsel bir anlayışla yönetilebilmesi doğrultusunda; şeffaf, insanı merkeze alan, ulaşılabilir bir yönetişim anlayışına ihtiyaç olduğu kanaatindeyim.

Bu vizyon ve misyonla, “akıl akılla üstündür”  anlayışıyla, sizlerle omuz omuza ve gönül birlikteliği içerisinde çalışmak üzere, bir dönem için Üniversitemiz Rektörlüğüne aday olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Evrensel doğruların, etik ilkelerin hayata geçirildiği, rekabete açık, sanayisi, sivil toplum kuruluşları ve şehriyle bütünleşik bir Dünya Üniversitesini ancak hep birlikte kurabiliriz.

Bilim Adamı onuruna yakışan bir olgunluk ve zerâfet içerisinde sürdüreceğim Rektör adayı Belirleme Seçimi sürecinde hem desteğinize hem de görüş ve önerilerinize talibim.

Sürecin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

 

                                                                                                   

Editör: Haber Merkezi